Witam, robię wyprzedaż, zdjęć nie daję, ale jak ktoś będzie czymś zainteresowany, to doślę.
Karta dźwiękowa SoundBlaster Audigy2 ZS - stan idealny,
Cena: 50zł [allegro - 100zł i więcej]
W pełni sprawna karta graficzna Zotac GeForce 8400GS 5112MB z pudełkiem, papierami i tak dalej. Jest to normalna wersja, nie low-profile!
Cena: 40zł [allegro - 90zł i więcej]
Wiele kości pamięci DDR1 256MB [7sztuk, które sprawne są nie wiem, ale pewnie niektóre są dobre, w tym jedna ma radiator GEIL] + w stanie idealnym [na pewno działająca kość] Kingston 1GB DDR1.
Cena: 25zł [allegro - komplety po 50zł i więcej]
Gigabite GeForce 6200 low profile, czy sprawna… nie mam jak sprawdzić, rok temu działała - na 99% tak
Cena: 30zł [allegro - 70zł i więcej]
Profesjonalne chłodzenie Gigabyte cooler 3D - kręci się - do tego takie dwie szyny do płyty głównej [tej poniżej - był z nią]
Cena: 20zł [allegro - brak porównania]
Płyta główna Intel E210882 + Pentium 4 2.4GHz [nie jest znany mi stan płyty]
Cena: 20zł [allegro - brak porównania]
Płyta główna MSI N1996 + Intel Pentium 4 + chłodzenie Intel BOX [procek na pewno sprawny, ostatnio działał mi na innej płycie, ale stan płyty nie jest mi znany]
Cena: 20-30zł [allegro - brak porównania]
Dyski ATA, Barracuda 80GB, Samsung 80GB, WD 120GB
Cena: jak ktoś będzie zainteresowany to uzgodnimy, ale wcześniej gdzieś spróbuję jakiś podłączyć i sprawdzić czy jest sprawny, ale ok 20zł za 80GB - 30zł za 120GB [allegro - znacznie więcej]
Pilot HP z serii DV6
Cena: 10zł
Napęd do DV6
Cena: 10zł
Matryca 15,4 cala, 1280x800, idealna
Cena: 110zł
Porty do DV6
Cena: 20zł
Oczywiście możemy się targować,a le pytanie… Czy jest z czego? Wszystko na allegro kosztuje nawet 3 razy tyle… A ja potrzebuje miejsce w szafie
Kontakt:
GG: 44227777
Mail: mraf.pl@gmail.com
Tel.: 791311514 [Play] - można pisać z bramka.pl
Wysyłam jak ktoś chce, opakowanie to też koszt, ale to będę uzgadniał z każdym indywidualnie. Możliwa wystawa na allegro, ale wtedy + koszty prowizji.
Pozdrawiam!