Hejka mam taki problem z tibią ! Ponieważ jak włanczam tibię to wyskakuje mi bład i pisze coś takiego :Video surface allocation failed. (error code 13) Please choose another viedo graphics mode.
Nie wiem co mam robić odpowiedzcie tutej albo na gg:3676283 prosze o szybką odpowiedz ! z góry Thx 1 :
Albo jesteś tak tępy jak rozum karalucha albo jesteś jednym z tych dzieciaków od tibi co się boją coś zainstalować, lub włączyć bo się komputer zepsuje.
Wyraźnie pisze że nie masz sterowników ekranu, skoro nie masz to zainstaluj do tego directx 9.0 na wszelki wypadek gdyż gry jak powszechnie wiadomo potrzebują pewnych bibliotek do uruchomienia gier.
Jak nie umiesz to kup sobie konsole do gier a nie kompa
Na tą świąteczną atmosferę proponuje zakupić nowy mózg.
JuLaSek odinstlauj Tibię, usuń pozostałe po niej foldery, przeczyść rejestr, zaisntaluj najnowszą wersję. Zaisntlauj także jak wspomniali koledzy sterowniki do karty graficznej.
Tylko niewiem gdzie sciągnać win XP professional pack 1 ! Karta graficzna: Nvidia (czy jakośtak) GeForce MX 440 (64MB) jakby co dajcie link do sterowników do tej karty graficznej !