Wielki problem

witam. Otóz mam taki problem. Mam w drugim komputerze dwa dyski. Jeden był systemowy (40 GB) i drugi na rózne pliki (320 GB). Dzisiaj instalowałem na nowo system i chciałem na tym większym dysku. Zformatowałem przez instalator windowsa ten mniejszy i się skopiowały jakies pliki systemowe po formatowaniu. Potem właczyłem instalator na nowo i zacząłem instalowac system na wiekszym dysku. Zainstalowałem i jak właczam wyskakuje mi do wybory dwa Windowsy jakie chcem uruchomić. To wszełem znowu w instalator systemu i zformatowałem ten mniejszy dysk tylko że jak było napisane kopiowanie plików to zresetowałem kompa. Kiedy teraz chcem instalowac system to jak jest moment szukania poprzedniej wersji systemu to nic nie wyszukuje. Jest jakaś możliwosc zainstalowania systemu na ten sam dysk 40 GB?

Instalator windowsa zawsze wrzuca swoje pliki po formacie. Jedyne, co Cię teraz ratuje, to format innym narzędziem i postawienie od nowa systemu, bo instalator windowsa raczej sobie z tym nie poradzi.

I mała rada - wypnij tą czterdziestke i podziel dysk 320 na partycje i na nim zamontuj windowsa. 40 może Ci w tym przypadku niepotrzebnie spowolnić większy i wydajniejszy dysk.

juz mam. nic juz ne potrzebuje