Wielkie ikony i rozciągniety i szeroki obraz

mam taki problem ze po formacie zrobily mi sie bardzo duze ikony i w ogole wszystko jest takie szerokie i rociągnięte. w rozdzielczosci wszytsko jest raczej dobrze ustawione. szukalam we wlasciwosciach no ale nic nie moge znalezc na ten temat zeby to zmienic… :expressionless:

Zainstalowałeś odpowiednie sterowniki do karty graficznej? Jak możesz to dołącz screen jak to wygląda i wrzuć na imageshack.us

1. Zainstalowałeś sterowniki do karty graficznej?

2. Na pewno ustawiłeś natywną rozdzielczość?

3. PPM na Pulpit -> Właściwości -> Ustawienia -> Zaawansowane -> Monitor -> Zaptaszkuj Ukryj tryby, których ten monitor nie może wyświetlić i Częstotliwość odświeżania ekranu ustaw na max.

http://www.speedyshare.com/files/210087 … tytu_u.bmp tu jest screen.

tak, sterowniki sa zainstalowane. a nie da sie zaptaszkowac tego “ukryj tryby…”

Dodane 18.02.2010 (Cz) 21:16

a rozdzielczosc mam ustawiona na 1024x768 tak jak zawsze mialam

Phoebe , popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

W tym screenie nie widać Twojego problemu zupełnie :slight_smile:

Odświeżanie tu nie ma nic do rzeczy.

Jeśli instalowałeś starsze sterowniki z płyty,to podaj model karty i damy Ci link do najnowszych.

A jeśli nie da się zaptaszkować tego trybu u Ciebie,tzn że coś ze sterownikami jest nie tak,jeśli ta opcja jest nieaktywna dla Ciebie zupełnie?

wlasnie tez o tym pomyslalam i zaczelam sciagac nowe te sterowniki. zobaczymy co z tego wyjdzie…

jeśli ci nie wyjdzie spróbuj poszukać z boku monitora przycisku Auto Set.Kliknij.

Przepraszam,nie zauważyłem że jesteś dziewczyną ^^ Mam nadzieję że ściągasz te sterowniki które trzeba :slight_smile:

no wlasnie tak juz nie chcialam zwracac uwagi… :slight_smile: sciagnelam te sterowniki i wszystko jest ok .dzieki wielkie :* fajnie ze chce Wam sie tak sledzic tematy i pomagac :slight_smile:

Spoko, pozdrawiam.