mam taki problem ze po formacie zrobily mi sie bardzo duze ikony i w ogole wszystko jest takie szerokie i rociągnięte. w rozdzielczosci wszytsko jest raczej dobrze ustawione. szukalam we wlasciwosciach no ale nic nie moge znalezc na ten temat zeby to zmienic…
Zainstalowałeś odpowiednie sterowniki do karty graficznej? Jak możesz to dołącz screen jak to wygląda i wrzuć na imageshack.us
-
Zainstalowałeś sterowniki do karty graficznej?
-
Na pewno ustawiłeś natywną rozdzielczość?
-
PPM na Pulpit -> Właściwości -> Ustawienia -> Zaawansowane -> Monitor -> Zaptaszkuj Ukryj tryby, których ten monitor nie może wyświetlić i Częstotliwość odświeżania ekranu ustaw na max.
http://www.speedyshare.com/files/210087 … tytu_u.bmp tu jest screen.
tak, sterowniki sa zainstalowane. a nie da sie zaptaszkowac tego “ukryj tryby…”
– Dodane 18.02.2010 (Cz) 21:16 –
a rozdzielczosc mam ustawiona na 1024x768 tak jak zawsze mialam
Phoebe , popraw tytuł tematu, używając przycisku
W tym screenie nie widać Twojego problemu zupełnie
Odświeżanie tu nie ma nic do rzeczy.
Jeśli instalowałeś starsze sterowniki z płyty,to podaj model karty i damy Ci link do najnowszych.
A jeśli nie da się zaptaszkować tego trybu u Ciebie,tzn że coś ze sterownikami jest nie tak,jeśli ta opcja jest nieaktywna dla Ciebie zupełnie?
wlasnie tez o tym pomyslalam i zaczelam sciagac nowe te sterowniki. zobaczymy co z tego wyjdzie…
jeśli ci nie wyjdzie spróbuj poszukać z boku monitora przycisku Auto Set.Kliknij.
Przepraszam,nie zauważyłem że jesteś dziewczyną ^^ Mam nadzieję że ściągasz te sterowniki które trzeba
no wlasnie tak juz nie chcialam zwracac uwagi… sciagnelam te sterowniki i wszystko jest ok .dzieki wielkie :* fajnie ze chce Wam sie tak sledzic tematy i pomagac
Spoko, pozdrawiam.