chrucik
(chrucik)
18 Maj 2006 18:40
Mam taki pomysł jak pogodzić zwolenników logo pirata jak i atomu
A mianowicie:
Tak jak znajduje się menu wyboru kolorystyki vortalu, to także można by umieścić (obok lub poniżej) menu: “Wybierz logo” i tam atom lub pirat
Myśle, że byłby to najlepszy sposób żeby pogodzić zwolenników obydwóch log.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji, i PZDR
juven
(juven)
18 Maj 2006 18:53
vvenomm takie coś było już proponowanie, nie wymyśliłeś tego ty :P. Admini się na to nie zgodzili :P, ponieważ vortal ma promaować tylko jedno logo ;).
chrucik
(chrucik)
18 Maj 2006 18:57
juven muszę Cię zawieść ale ja to przedchwilą wymyśliłem przeglądając DP a na dział: “O vortalu” wchodzę jak coś piszę więc wiesz … daruj sobie
Dokładnie ja to wymyśliłem i dostałem odpowiedź ze logo musi być unikalne i jedyne aby było rozpoznawalne jak te z vortalu i nie moze ich być kilku
juven
(juven)
18 Maj 2006 19:04
może i teraz to ty to wymyśliłeś, ale najpierw ktoś cię wyprzedził i odpowiedź była taka jak napisałem w moim pierwszym poście
TaOs
(Dod)
18 Maj 2006 20:34
Co nie zmienia faktu że systuacja się już wyjaśniła więc nie rozumiem po co te dyskusje
Tak szczerze… patrzycie się chociaż na te logo jak wchodzicie codziennie na sita ? Pewnie nie… zresztą co za różnica i tak administracja wybiera nie urzytkownicy.
crew1
(L337 Crew)
19 Maj 2006 13:58
nie do końca tak jest…
Tzn. administracja może ustawić jakie zechce i tylko ona (administracja) ma do tego prawo,
lecz nie chcąc robić nic wbrew woli użytkowników - zapoznaje się z ich opinią i dopiero wówczas działa
TAK
Ale przyuważ:
jest to jakby znak firmowy,
i jeśli pierwszy raz dotrzesz na taki vortal,
a o jego istnieniu dowiesz się od znajomych, z wyszukiwarki,
to charakterystyczną cechą jest to właśnie logo.
Bo możesz wejść na inny serwis poświęcony tematyce programów,
lecz … będziesz pamiętał tylko adres …
A tak, to pomyślisz … zaraz … przecież na tym Vortalu co jest taki atom - tam są dobre programy
Pozdrawiam
aju
(aju)
19 Maj 2006 14:02
Sam dałem podobny pomysł. Administracja się niezgodziła.
Na szczęście powrócił atom więc luzik
Popieram…tylko nie podoba mi sie to ze nidługo znowu prawdopodobnie beda chciali zmienic logo