Jest przycisk z symbolem wifi, na F12. Wciskam i nic
Razem z laptopem dostałem jedną płytkę, ze sterownikami ale do windows 8. Kupiłem laptopa bez systemu, bo mam swój windows 7. Nie będę chyba instalował sterowników z windowsa 8 na windowsa 7
Zainstalowaøem z Wireless LAN,INTEL. Jest pare tych instalek do "BTHS"do wifi do buletohos do proset wirelees i ogólnie setup. Zainstalowalem setuk i wifi i wireless, i juz sie pojawila ta ikonka z wifi, ale podaje ze sterwonik nie jest zainostalowany. Który jeszcze mam zainstalowac?
Akurat tak się składa,że kupiłem miesiąc temu z tego sklepu laptopa z Samsunga i wgrałem system Windows 7, bo Windows 8 mi nie się nie podoba.
Miałem taki sam problem ale znalazłem rozwiązanie. Musisz przez kabel podłączyć router z laptopem, system automatycznie pobierze aktualizacje (albo wyszukaj też przez windows Update) po ściągnięciu i zainstalowaniu zresetuj laptop ale odłącz kabel i powinno działać wifi miałem ten sam problem pozdrawiam.
p.s zainstaluj tylko sterowniki LAN i Wireless LAN,INTEL ale pamiętaj wpierw o kablu!
Wirrus jaki kabel z routera? mógłbyś mi napisać mniej więcej krok po kroku
grabkamy, te VGA(Graphics),NVIDIA, coś nie mogę zainstalować. klikam na setup, chwilę pojawia się obrazek nvidia(doslownie sekunde) i znika i nie ma żadnej instalacji. narazie zainstalowałem te dwa: chipset i VGA intel i na razie bez efektów działa wiffi
Po prawej dolnej stronie laptopa jest znaczek wifi, ale przekreślony i gdy najezdzam na niego to jest komunikat “sterownik nie został zainstalowany”
Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.