Win 10. Nie działa "start", "ustawienia", menu "task bar", ustawienia ekranu

“po zainstalowaniu rewelacyjnych sterowników Creativa od razu pojawił się problem ze “Start”, szukajką i paskiem zadań.”

Te sterowniki zainstalował Ci system, czy zainstalowałeś “ręcznie”?

Tak ręcznie ze strony producenta:
http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster&prodID=21712&prodName=Sound+Blaster+Omni+Surround+5.1

OK! No ale co z tym zamierzasz zrobić?

Zmienić kartę dźwiękową. Dałem im już dwie szanse o jedną za dużo :confused:

Jeśli mógłbym jeszcze prosić o info:

W C:\Users mam:
Default (ukryty folder)
Publiczne
video

gdzie skopiować backup “Arek” ?

To Ci ale problem! Ten folder należało nazwać po swojemu podczas czystej instalacji! Mam wrażenie, że nazwałeś go “video”? Więc tam skopiuj zawartość poprzedniego “Arek”.

Zalogowałem się na swoje konto Microsoft podczas instalacji, teraz instalacja wyglądała trochę inaczej niż kiedyś, wydaje mi się, że to rzeczywiście będzie “video” bo moje konto email zaczyna się od “video”

1 polubienie

Jak się teraz nazywa Twój folder użytkownika najlepiej stwierdzisz po:
Ustawienia > Personalizacja > Kompozycje > Powiązane ustawienia > niebieska pozycja Ustawienia ikon pulpitu > wybrać odpowiednie kratki i na pulpicie pojawi się Twój prywatny folder.

Dzięki!

Jako ciekawostka pojawia się tam moje imię i nazwisko, a nie nazwa folderu.

Nazwa folderu to jednak “video” bo po otwarciu tego folderu z pulpitu są te same pliki co w folderze “video” :slight_smile:

Po skopiowaniu folderu “Arek” do nowego folderu użytkownika problem znów się pojawił, czy moglibyście mi powiedzieć jak namierzyć w folderze użytkownika sterowniki creative?

video / downloads

1 polubienie