Siema mam pytanie jaka wersja windowsa 7 bedzie najlepsza dla mojego kompa i oczywiscie 32 bity czy 64 bity
Procesor : e5300 2.6 x2 (dwurdzeniowy)
Ram : 4gb ram
Karta Graf : Geforce GT 220 1gb ddr3
Siema mam pytanie jaka wersja windowsa 7 bedzie najlepsza dla mojego kompa i oczywiscie 32 bity czy 64 bity
Procesor : e5300 2.6 x2 (dwurdzeniowy)
Ram : 4gb ram
Karta Graf : Geforce GT 220 1gb ddr3
Witam.
Win 7 Home Premium 64bit.
Wyższe wersje tylko wtedy, gdy ewidentnie nie masz co robić z kasą. Są znacznie droższe, a w sumie niewiele więcej wnoszą.
witkacz
a ta wersja bedzie dobrze chodzila ? bo mialem przez chwile windows 7 ultimate 64 bit i wolno sie odpalal tam jak bylo zapraszamy to z minute musialem czekac
Będzie działała tak samo, albo szybciej (zawiera trochę mniej komponentów).
Za połowę ceny W7 Home OEM kupisz oryginalną Vistę Ultimate 64-bit BOX. W7 nie polecam, minął rok a dalej gryzie się ze sterownikami Logitecha i Samsunga.
Jeżeli system wolno się odpala to masz dziadowski dysk twardy, u mnie wymiana dysku przyspieszyla system dwukrotnie.
a jeszcze jedno pytanie bo mam monitor 22 cale na ktorym mam rozdzielczosc 1920x1080 i na win xp rozdzielczosci 1280x720,1440x900,1920x1080 to elegancko full rozdzielczosci bo jak mialem chwile w7 ultimate to np rozdzielczosc 1440x900 to mialem po bokach czarne pasy
to sciagnij sobie 30-dniowy trial i zobaczysz jak ci chodzi winda…
Pytam jaki to ma związek z systemem operacyjnym? Jak już to ze sterownikami karty graficznej.
Kolego, masz monitor panoramiczny to tamte rozdzielczości jak najbardziej są wporządku. natomiast 1440 na 900 nie odpowiada gabarytom Twojego monitora, więc monitor czy tez komputer zeby dobrze wyświetlać rozdzielczość (niepotrzebnie jej nei rozciągać) po prostu zrobić czarne paski po boku.
Bierz win7 64, polecam.
spoko, tylko dlaczego na win xp 1440x900 jest full rozdzielczoscia bez zadnych paskow ?
Problem może leżeć w sterownikach karty graficznej.
ale sterowniki instaluje takie jak mam na xp tylko w wersji dla w7 x64