Witam.
Mam poważny problem z Windowsem 8 na HP pavilion g6.
Zaczeło się w niedziele gdy nie mogłem uruchomić google chrome, jako że fabrycznie zainstalowany norton nic nie znalazł to uruchomiłem IE i skaner on-line eset. Znalazł win32/protector.(a lub b nie pamiętam) jakiś toolbar oraz win32/dobreprogramy. wszystko niby usuną pisze niby gdyż dziś przestał działać dźwięk, IE tez nie działa, norton po włączeniu skanowania wiesza się na Trwa inicjowanie, skanery on-line nie działają, trackmania nie działa, bluefish się zawiesza. Poszukałem trochę w googlach i postanowiłem zadać pytanie na tym forum, po czytałem i chciałem dołączyć raport z OTL, jednak nie mogę nic sciągać. Próbowałem unetbootin(by zrobić live cd kaspersky) i kilka innych programów z innych stron, lecz nic nie działa. Uruchomiłem się inny komputer przygotowałem DR.web live cd i po walce z uefi udało mi się wystartować system z pendrive, który się po kilku sekundach powiesił… Kaspersky live cd nie mogę pobrać. Program OTL przeniesiony pendrivem wogóle się nie uruchamia. Najłatwiej było by zrobić formata ale to nie wchodzi w grę.
Lapek to: HP Pavilion g6-2230ew kupiny niecały miesiąc temu
Pozdrawiam i prosze o pomoc oraz z góry dziękuje