Win10 długo się uruchamia, wiesza się i pojawia się błąd run.dll


(lubelmar) #1

Po przejściu z Win7 na Win10 pojawiły się następujące problemy : Windows długo się uruchamia (prawie 3 minuty), po kilku minutach pracy pojawia się następujący błąd bff69c7bd40d7054med.jpg i co najgorsze system się wiesza w taki sposób, że nawet nie mogę go wyłączyć, ruszam myszką i jest widoczne , a jak najeżdżam na ikonkę windowsa (start) i klikam to nie rozwija się menu. Kliknięcie na dowolną aplikację także nie działa, tylko kursor działa. Poniżej raporty. Plis help.
FRST : https://wklej.to/gV3SY
Addition : https://wklej.to/wd3tP
Shortcut : https://wklej.to/QqbN1


(daras28-82) #2

Brak biblioteki, zapewne jakaś “pijacka” gierka.

Coś nainstalował co ci system ubiło?

Swoją drogą to to : “Wadliwe urządzenia w Menedżerze urządzeń” nie jest normalne…


(lubelmar) #3

na win7 wszystko było ok i hulało, a teraz najbardziej upierdliwe jest to ciągłe wieszanie się.

daras a jakieś konstruktywne porady co zrobić by nie było takich problemów?


(lubelmar) #4

Postanowiłem wrócić do win7, to teraz od ponad 20 min mam komunikat “Trwa przywracanie poprzedniej wersji systemu windows” . Ktoś przywracal? Ile u Was to trwało czy to mi się zawiesiło?


(daras28-82) #5

Zmiana systemu nie naprawi “wadliwych urządzeń”.


(lubelmar) #6

Przecież żadne wadliwe urządzenie nie jest wymienione czyli nie ma wadliwych. Prosiłbym o pomoc a nie bez sensowne komentowanie.


(daras28-82) #7

Jak uważasz.

System sam nie zdiagnozuje sprzętu ani samego siebie, ale skoro jesteś mądrzejszy to baw się dobrze.