Jak usunąć ikonę moje miejsce sieciowe z pulpitu?? I jeszcze jedno pytanie czy są jakieś programy do win2000 tak jak np.smartXp do winXP??
klikasz na ikonke ale raz, potem wciskasz ctrl i trzymając ctrl wciskasz delate potem klikasz na tak i po ikonce
idealny3 ten sposób nie działa
a co ci sie pojawia jak wciskasz to?
nic
kliknij jeszcze prawym przyciskiem myszy na te ikonke i na usuń, jak to nie pomoże to prawy przycisk myszy na pulpit i własciwosci, pulpit, dostosuj pulpit, i odznaczasz miejce sieciowe, zatwierdzasz i ikonka znika
idealny3 chyba nie zauważyłeś, że mam windows 2000
zobacz jeszcze trzymasz prawy alt i delate, to juz musi pomuc , pokazuje sie okienko czy przenieść do kosza i klikasz na tak
to też nie skutkuje
to znaczy, jak wcisniesz alt prawy i go trzymasz i w tym samym momencie jak trzymasz alt wcisniesz delate to powinna sie pojawić info czy przenieść do kosza,klikasz na tak i po kłopocie , co ci sie pokazuje dokładnie? wejdz jeszcze w panel sterowania i w ustawieniach ekranu taam masz opcje , juz nie pamietam jak jest w 2000, odznaczasz moje miejce sieciowe
nic mi sie nie pojawia. Szukałem tam gdzie mówiłeś ale nigdzie tego niema. A wiem może jak wyłączyć strzałki te co są przy skrótach??
wchodzisz w start, uruchom, wpisz regedit, wchodzisz w rejestr hkay classes root, odnajdujesz tam wartośc INKFILE ,w tym ze ti I ti mała literka l, więc masz tę wartość przed wpisami zaczynajacymi się na m, klikasz na to raz, i potem po prawej stronie masz taka wartośc dword i w nazwie jest short…, nie pamietam do końca, ale tam jest tylko jedna wartość zaczynajaca się na short albo inshort, w kazdym badz razie jest slowo short, usówasz wpis, restartujesz kompa i strzałeczek nie masz
Witaj,
problem 1 i 2
usuniesz np przy pomocy MagicTweak (jest nakladka po polsku wiec problemu zadnego nie bedzie)…mozesz sprobowac rowniez programem
pozdrawiam
a po co instalowac dodatkowe programy jak mozna to zrobić ręcznie??