Win7 lagi w cs1.6

Witam otóż mam taki problem przesiadłem się dopiero co z xp na 7 i mam problem z grą cs 1.6, otóż na xp było wporządku nie powiem ze dobrze bo pingi miałem w granicy 80-100 ale na 7 jest znaczenie gorzej pingi skaczą 80-500 i są straszne lagi nie mal że co 5 sekund mam laga i czerwony napis w prawym górnym rogu. Próbowałem różnych już sposobów ale nie pomogły wpisywałem różne komendy w cs nic,synchronizacja pionowa wylaczona pakiety QoS i IPv6 również. Co można jeszcze zrobić pomóżcie. Internet z Orange wiem że jest bardzo słaby ale na xp dało sie grać . Pomóżcie.

Sprawdź czy Windows Update nie ściąga aktualizacji, to najczęstszy problem.

Też miałem ten sam problem dlatego wróciłem do windows xp

Miałem podobny problem, tyle że nie po zmianie Windowsa. Ping skakał, 80-2000. Drugi ping w grze był totalnie beznadziejny, czasami się zdarzało nawet, że drugi ping był w stanie podnieść pierwszy. Radzę Ci, abyś usunął niepotrzebne programy, wykonaj skan antywirusem, możesz również podczas grania uruchomić Menedżer Zadań i w nim zobaczyć co się dzieje podczas uruchomionego CSa. Czy zmieniałeś antywirusa na Windowsie 7? Instalowałeś coś przed grą?