Tak jak w temacie , od paru godzin Winamp przycisza i podgłaśnia muzykę za każdym razem jest to jakieś wahanie o 50% .
W dzień bardzo mi to nie przeszkadza , ale w nocy , kiedy nagle głośniki potrafią ryknąć , nie jest fajnie…
Nie wiem czy dzieje się tak w odniesieniu do gier , czyli czy zmienia się głośność w głównym manu audio (gdzie i tak ciągle jest full).
Mam kartę Realtek HD Audio .W menedżerze urządzeń żadnych konfliktów. Sterowniki nówka. Żadnych nowych instalacji , dziś tylko wyskoczył problem z twardym dyskiem ,nagle stał się wg windows7 prawdopodobnie uszkodzony .
Proszę o jakąś pomoc, reinstal windy nie wchodzi w grę!
Głośniki , jak głośniki , mam podłączoną wierzę do komputera. Na foobarze raczej nie zmienia się nic z głośnością , odinstalowałem winampa , pobrałem nowszego , zobaczę jak to będzie.
A co twardego dysku , mam zakładać nowy temat w dziale ze sprzętem ?
Możecie polecic jakis program którym bym przeskanował czy wszystko jest okej , czy może to windows coś szaleje…
EDIT : znowu ścisza się i podgłaśnia, przy zmianie w ustawieniach z stereo na kwadrofoniczne itd, i na kazde inne przez chwile jest glosniej , potem znowu cicho