No wlaśnie który jest lepszy? ja mam teraz JestAudio i dobrze się słucha ma fajne Equalizer’y dobre podbicie bitów kto go ma to wie.Ale pytanko brzmi co polecacie najbardziej.
W foobarze nasz najlepszą jakość dźwięku :lol:
Jet audio to taka zabawka[bajerek] ale taka sobie jakość.
A winamp to przereklamowany badziew :twisted: jak gadu gadu.
Polecam foobra 2000
Jesli nie zależy Ci na wodotryskach tylko czystym dźwięku to Foobar.
i po co takie teksty?? bo ja nie rozumiem takiego podejścia, używasz tego co chcesz i cześć…
jak dla mnie to zero różnicy, używałem wszystkich trzech i kiedyś MP i… każdy ma coś fajnego.
Obecnie albo winamp (nic nie pobije jego skórek :P) albo foo (ostatnio sobie go trochę pod bajerowałem )
maciejko18 pytał się co polecacie no i ja się wypowiedziałem i żeby nie było to podałem powody dlaczego to a nie tamto
To ty mało widziałeś
ręce opadają…
brawo, ach co za argumenty.
A co do tematu…
maciejko18 zainstaluj sobie wszystkie jakie znajdziesz, puść muzykę i się delektuj… może wybierzesz według “nas”
… przereklamowany badziew … ale o dziwo będzie Ci się podobał i to będzie najlepszy wybór
Dla mnie jetaudio… uzasadnienie w kilkudziesięciu tematach na forum
RiK ale niezauwarzyłe,ze winamp ma gorszą jakość dźwięku niż Foobar 2000 lub jet audio??
Następnym razem będzie ostrzeżenie, za OT-owanie w działach technicznych.
Kasuję.
Foobar i nie ma mocnych
Lepszą jakość ma foobar, jednak ja przyzwyczaiłem sie do winampa .
Zdecydowanie Foobar, kiedys Winamp mi sie podobal ale za czesto sie sypal.
foobar2000 do słuchania muzyki mi wystarcza, jest dobry, lekki i ma łądną jakoś dźwięku
A do radia -> Winamp.
Wszystkie omawiane playery mają swe plusy, ale też każdy z nich ma minusy. Osobiście używałem każdego z w/w, z naciskiem na używałem - jednak sumując wszystkie za i przeciw, w mojej ocenie najlepszy był Winamp - instalacja pewnych pluginów sprawia, że dźwięk też nie musi ustępować dźwiękowi np. Foobara .
JetAudio w pełni ujawnia swoje możliwości w wersji Plus , w wersji Basic też nie jest tak rewelacyjny…Swoją drogą, tu opinie będą siłą rzeczy zawsze subiektywne…
Pozdrawiam
A ja winamp po prostu go lubię
Używałem foobara i Jetaudio ale wole winampa
Foobar, tylko i wyłącznie. Pomijam już, że stworzył go polak i że jest darmowy, ale przede wszystkim zapewnia najlepszą jakość dźwięku - a przecież o to najbardziej chodzi w odtwarzaczach. Ponadto nie jest uzbrojony w żadne wodotryski, tylko surowy i użyteczny interfejs No i listy utworów w tabach - mmmiodzio
ja urzywam foobara jest prosty w obsludze i fajnie wyglada
zdecydowanie foobar2000
macie skorki do foobara 2000
faktem jest, że foobar ma najlepszy dźwięk jaki dotąd spotkałem (przetwornik 32-bitowy). To samo można uzyskać w winampie poprzez plugin DFX, w którym można sobie podstroić dźwięk jeszcze bardziej. Jednak ‘foo’ mniej obciąża pracę komputer niż winamp.
Najważniejszą dla mnie kwestia jest chyba jak dla wielu nie wygląd odtwarzacza tylko jakość dźwięku. Mimo długiego okresu używania winampa polecam FOOBAR2000