Cześć, mam przekierowane foldery pulpitu, dokumentów, muzyki z dysku C na dysk D do tej pory miałem zainstalowany Windows 10 1703 i wszystko śmigało, zainstalowałem 10 1803 i mam problem dotyczący skrótów na pasku zadań dodam kilka skrótów zrestartuje komputer znikają, potem nie mogę nawet do paska dodać ich od nowa wgl nie mogę przyciągnąć skrótów na pasek.
Zobacz czy są jeszcze może w:
%AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
Oba powinny otworzyć ten sam folder jeśli nie masz popsutych zmiennych środowiskowych w Windows 10.
Sprawdzę jak będę przy tym komputerze…
stawiałem system dwa razy i za każdym to samo instalka jest oki bo zainstalowałem kilkanaście systemów z niej i wszystko ładnie działa i nie ma żadnych błędów.
Z jakiego powodu może się to wysypywać?
1 polubienie
Jak robiłeś uaktualnienie to może MS nie przewidział że ktoś będzie mieć te foldery na innej partycji. I potem uaktualnienie pokiełbasiło system do końca przykładowo.
Ale ja instaluje system od 0 nie sam update do 1803 tylko cały system
2 polubienia
Zrób update do 1809. On jest już bardziej znośny niż 1803. Możesz użyć media creation tool pobrany ze strony Microsoft lub z dobrych programów.