Windows 10 błąd 0x8007000D

mam problem bo gdy włączałem windowsa kilka razy i wyłaczałem to mi sie jakieś ładowanie włączyło i wyczysiciło pulpit ale na dysku było tak jak wczesniej a pulpit był pusty a w ustawieniach było ten błąd w aktywacji klucza windows i za kazdym razem gdy klikałem rozwiozywanie problemów to nic sie nie działo i za kazdym razem jest tak samo właczałem laptopa kilka razy i za kazdym razem gdy miałem cos na pulpicie to znikało i da sie to naprawic bo to denerwuje i nie da sie grac i czy to powazne ?

i wszytko sie resetuje
za kazdym razem

Twój Windows to pirat…
JEŻELI… Jeżeli jestes w 100% pewny, że Twój klucz jest oryginalny i nikt Ci go nie “pożyczył” - dzwoń na infolinię MS.

Ponadto - nie napisałeś, czy tak było od początku czy ostatnio tak zaczęło sie dziać, czy kupiłeś kompa z tym porblemem itp itd. Sam błąd 0x8007000D oznacza problem z aktywacją na dwoolnym kluczu. Innymi słowy PIRAT.
Ale jesli jesteś w 100% pewny, że masz legalny system to dzwoń na infolinię.
Jeśli kupiłeś “legalnego” Windowsa za 49 złotych na allegro to też masz pirata.

windows był zainstalowany na laptopie i od wczoraj mam ten problem

Bzdury. Nawet jeżeli to jest pirat to nie powinno się tak dziać

jak nie wiem czemu tak jest i to nie pirat bo jest klucz wpisany w windowsie jak sie w ustawienia wejdzie

Legalny W to naklejka COA + F-ra zakupu. Klucz jest zawsze widoczny.

bo jak właczam laptopa to pisze przygotywanie systemu windows i wszystko co było jest w innym folderze na dysku ale miałem save do gta sa i jak laptopa zresetowałem to save na pulpicie nie było ani na dysku a jak dam przeglądarke na pulpit to tego nie ma i jak ten błąd mozna naprawic ?
bo to denerwuje i wszytko sie resetuje

pomocy

W niczym tu się pomóc nie da! Musisz na nowo zainstalować system z użyciem legalnego klucza.

klucz legalny to nie wiem czemu nie działa

Jeśli tak twierdzisz, to nic prostszego jak zainstalować system od nowa, bo to co tam Ci się dzieje inaczej usunąć się nie da.

sam to naprawiłem

Jak?

Normalnie