Jakie wrażenia macie z windows 10 ? Bo ja się jescze troche wacham zaktualizować .
Zamiast zakładać ten wątek i dublować to co było już napisane, poczytaj na głównejartykuły i komentarze do nich i napisz jak przestaniesz się wahać.
działa bez zarzutu. Cóż tu więcej pisać?
Mi się system podoba. Występuje jeden błąd, ale nie wpływa na jakość użytkowania.
No ok chce się poprostu dowiedzieć bo mam już 50 % pobierania windowsa (przez windows update ) .
A ja mam takie pytanko . Jak w windows update mam 78% aktualizacji do windows 10 a zatrzymie i jutro odpale to będe miał te 78% czy od początku ?
od początku jeżeli bedzie ci się np pobierał plik który ma 1gb i przerwiesz…
Aha czyli najlepiej zostawić uruchomiony pc na noc ? A jak będe już miał te 100 % to musze odrazu instalować czy np. moge jutro zainstalować (ale już nie musze pobierać )
Ja mam różne cuda wianki niewidy. Zauważyłem, że chodzi mniej płynniej niż 8.1 pro (jestem na dysku ssd) Photoshopa musiałem instalować dwa razy bo po pierwszym razie wywalał blue screen ze smutną minką. Dziwna sytuacja jest z adobe readerem. Po zainstalowaniu działam sobie, podglądam pdfy a po jakimś czasie przy próbie otwarcia, pokazuje okienko z wyborem “English lub polski” nieważne co wybiorę, wywala błędami i tylko reinstall. Ja na Twoim miejscu bym poczekał do momentu aż go poprawią bo zawsze jakiś krzak wyjdzie prędzej czy później. Jeżeli miałeś 8.1 to aż tak dużej różnicy nie zauważysz a przynajmniej nie będziesz się ***
A mi z niewiadomych powodów każą czekać. Gdy chcę zaktualizować piszą, że:
“Dostaniesz odpowiednie powiadomienie. Możesz wówczas zacząć uaktualnienie systemu”.
Wciskają kit. Ściągnij Windows 10 Media Creation Tool, utwórz nośnik instalacyjny na USB i uruchom z poziomu okienek Windowsa plik setup.exe. Działa tak samo jakbyś przez tą apkę trefną zrobił.
Jeśli mowa o graficznym Live USB to u mnie jest z tym problem:
http://forum.dobreprogramy.pl/gigabyte-uefi-bios-i-odpalanie-live-usbdvd-t509847/
Windows 10 -fajny ale jakim cudem gra "Elsword " wywala krytykalny błąd -zaraz potem komputer uruchamia się ponownie
Miały być okna a dają kafle
Brakuje starego dobrego aero z win 7
Mi się W10 nie spodobało. Ich “genialne” Menu jest duuużo gorsze od Menu Start z siódemki. Jedyne co można przestawić i zmienić, to kafle. Beznadziejne.
“Brakuje starego dobrego aero z win 7” Windows 7 to na razie najładniejszy (moim zdaniem) Windows. To co tam jest, jest dużo brzydsze od aero
No dobra, to ja napiszę co mi się podoba: centrum akcji w trayu - jest genialne i tego mi zawsze brakowało w systemach Windows.