Witam mam problem po ściągnięciu aktualizacji do karty graficznej a dokładnie sterowniki nie działały dobrze więc przywróciłem w menedżerze urządzeń poprzednie i pojawił sie problem z menu start, oknem powiadomień, wyszukiwarką cortana, oraz z aplikacjami z windows store, nic nie działa. Dodam że sterowniki miałem najnowsze ze strony amd tylko chciałem zrobić te aktualizacje a w windows 10 nie da się wybrać aktualizacji tylko trzeba wszystko aktualizować. I poradźcie co tu zrobić bo przyznam że wszystko fajnie chodziło a nie chce od nowa instalować systemu.
Cześć,
Spróbuj skorzystać z punktu przywracania systemu do stanu, gdy wszystko działało poprawnie. Jeżeli to nic nie da, cóż Windows 10 to wciąż wersja testowa i nikt nie daje gwarancji, że wszystko będzie działać poprawnie.
Przepraszam nie napisałem ale użyłem punktu przywracania nic nie pomogło, to nie jest duży problem ponieważ mam drugi system windows 8.1, tylko 10 lepiej chodziła. Mam nadzieje że w finalnej wersji będzie możliwość wyboru aktualizacji a nie z automatu wszystko bo to się nie sprawdzi. Jakieś rady co można jeszcze zrobić?
Windows 10 jest bardzo niestabilny, posiada bardzo dużo niedoróbek, u mnie np .windows 10 resetował telefon zdalnie! nie ma sterowników np. do SBLive!5.1 ogólnie za wcześnie na normalne używanie,pretensji mieć nie można bo Microsoft ostrzega wielokrotnie.
Nie ma co używać jeszcze W10 do codziennej pracy, gdyż nie wszystko jeszcze będzie działać prawidłowo. Najlepiej jakbyś wrócił na 8.1 a wstrzymał się jeszcze z W10.