Windows 10 zawiesza się podczas gry "problem pojawił się z dnia na dzień"

no więc to są moje wciśnięcia guzikiem w „restart” żeby system się odwiesił.

memtest86 trwał jakieś 3h i nie wykazał błędów.

Poprzez driver booster zaktualizowałem kilkanaście sterowników ze starych na nowsze…nie sądziłem, że mam coś w tej kwestii nie tak. No to teraz kolejne testy na aktualnym.

No więc na dzień dobry zrób to co napisałem bo

Zadałes pytanie, te powyzej.
Dostałes odpowiedź na dwa błędy.
P.S. Dotyczy Kernel-Power id 41(63)
Nie ważne czy wymuszasz restart czy system robi to sam. Przyczyny sa te same.

1 polubienie

Jeśli moja porada będzie pomocna, daj znać, będę wdzięczny.
Pozdrawiam

1 polubienie

Możliwe, że będzie to finał. Zauważyłem, że odłącza sie co jakis czas myszka podłączona pod usb. Poprosiłem brata żeby zwrócił uwagę przy graniu czy dzieje sie te zawieszenie gdy sie ta myszka odłączy i okazuję się, ze prawdopodobnie tutaj był problem…z myszką… Dlaczego? Podłączyliśmy nową tez pod ten sam port usb i po 2h testowania na różnych grach problem nie występuje. Zobaczymy jak będzie dalej. Dam znać osobną odpowiedzią.

No więc tak, problemem nie był tutaj, RAM, GRAFIKA, CPU… po prostu myszka robiła jakiegoś typu zwarcie i wywalało cały system. Dzięki wielkie za wszystkie pomocne wskazówki - nie były wcale bezcelowe, bo przynajmniej wiem, że sprzęt jest okej wyżej wymienony. Dodatkowo brat ma nowy CPU, który fantastyczną robotę robi porównując go z poprzednim i3. Dzięki i raz jeszcze… myszka od Genius podpięta pod USB robiła ten problem. Pozdrawiam wszystkich. Dziękuję!

2 polubienia

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.