Jest kilka filmow i poradnikow, ktore znalazlem, lecz jedne do innego modelu inne nie dzialaja, inne cos jeszcze. Wszystkie sprawdzilem.
Jeden niby dzialal, zaraz rozlaczylo i przestalo dzialac. Juz troche mnie to zaczyna denerwowac. Wiem ze iphone jest do maca systemu z win malo wspolpracuja. Moze microsoft blokuje apple na sterowniki w co watpie. Firma apply odtraca windowsa?
Tyle zaplacilem, to producent moglby wydac jakies sterowniki? Moze
Windows nowa po formacie
Wszysto updatowane. Najnowsze stetowniki.
Od poczatku.
Zainstalowalem iTunes, ma sterowniki w sobie np. Modemu.
Dzieki niemu moge przez usb z modemem polaczyc i przeniesc internet do komputera.
Na htnl iphone nic nie moge zlalezc.
Moglby mi ktos pomoc w tej zagwozdce?
Od poczatku to znaczy po koleji.
Bylo by.
Prosilbym o zwerfikowane opd w miare mozliwosci bo te programy z internetu do przenoszenia wgrywaja sterowniki, pozniej nic nie dziala, ani przenoszenie neta, z modemu tel iphone.
Najprościej przenosić pliki i zdjęcia za pomocą Google. Czyli dysku Google, zdjęć Google itd.
Inna sprawa, że iOS jest mocno spaprany, jeśli chodzi o pliki. Np. zdjęcie zapisane jako plik i już nie dołączymy go do np. Twittera. Trzeba dodać do zdjęć z w telefonie i dopiero. W ogóle praca z plikami jest na tym systemie często gimnastyką.
A jeszcze nie daj bóg jakby nam się zachciało np. dodać polskie lokale do gry albo coś równie egzotycznego to już bez jailbreaka nie podchodź.
He panowie do wgrywania czy usuwania, czy przeoszenia, klonowania, duplikowania, kopjowania.
Do transmisji danych. Uzywam iTunes dziala mi bardzo dobrze. Zreszta bez niego wgrywam czy przesylam pliki do iphone jest odczytany jako pamiec masowa , w sumie nic nie musze wgrywac zeby zgrac albo wgrac.
Mialem na mysli jak przeniesc obraz na zywo z iphone. Zduplikowac go lub zklonowac zeby tu i tu bylo to samo co jest na telefonie live.
Jak to robi psx1,2,3,4,5 z konsoli, na TV.
Chcialbym moj obraz obecny to co robie w iphone lecialo tez na laptopie,pececie,komputerze z systemem windows.
Chce zduplikowac obraz z tele na komputer jak ps5 robi to przez HDMI.
U mnie ma to sie odbyc usb-c usb-c
Znacie jakies latwe sposoby?
Moze prosciej. Zamienic wyswietlacz z telefonu na wyswietlacz w laptopie na windowsie.
Ogolnie iphone zaleca wspolprace z maca to rodzina i dziala kompatybilnie.
Iphone dziala tez na win czy linuxxa ale nie tak jak na macu , jest uttrudnione.
Zeby zgrac,czy wgrac to nawet wystarczy wrzucic cos na jakis darmowy serwer na wrzute i se pobrac albo przez tel albo pc.
Chodzi o przeniesienie obrazu przez usb-c na wyswietlacz laptopowy windows 11.