Jest kilka filmow i poradnikow, ktore znalazlem, lecz jedne do innego modelu inne nie dzialaja, inne cos jeszcze. Wszystkie sprawdzilem.
Jeden niby dzialal, zaraz rozlaczylo i przestalo dzialac. Juz troche mnie to zaczyna denerwowac. Wiem ze iphone jest do maca systemu z win malo wspolpracuja. Moze microsoft blokuje apple na sterowniki w co watpie. Firma apply odtraca windowsa?
Tyle zaplacilem, to producent moglby wydac jakies sterowniki? Moze
Windows nowa po formacie
Wszysto updatowane. Najnowsze stetowniki.
Od poczatku.
Zainstalowalem iTunes, ma sterowniki w sobie np. Modemu.
Dzieki niemu moge przez usb z modemem polaczyc i przeniesc internet do komputera.
Na htnl iphone nic nie moge zlalezc.
Moglby mi ktos pomoc w tej zagwozdce?
Od poczatku to znaczy po koleji.
Bylo by.
Prosilbym o zwerfikowane opd w miare mozliwosci bo te programy z internetu do przenoszenia wgrywaja sterowniki, pozniej nic nie dziala, ani przenoszenie neta, z modemu tel iphone.
Najprościej przenosić pliki i zdjęcia za pomocą Google. Czyli dysku Google, zdjęć Google itd.
Inna sprawa, że iOS jest mocno spaprany, jeśli chodzi o pliki. Np. zdjęcie zapisane jako plik i już nie dołączymy go do np. Twittera. Trzeba dodać do zdjęć z w telefonie i dopiero. W ogóle praca z plikami jest na tym systemie często gimnastyką.
A jeszcze nie daj bóg jakby nam się zachciało np. dodać polskie lokale do gry albo coś równie egzotycznego to już bez jailbreaka nie podchodź.