Windows 7 64 bit IE 11 wolone ładowanie stron!


(Berenika11) #1

Witam, jestem tutaj nowy więc nie wiem czy w dobrym miejscu piszę. Mam problem, w zasadzie kilka, zakupiłem netboka i nie mogę się dogadać z kilkoma sprawami. Najważniejsza od której zacznę wolne ładowanie stron w IE 11 i wszystkich innych przeglądarkach, pozostałem przy Ie wydaje mi się najstabilniejszy. Strony ładują się etapami, procek skacze wtedy do 70-80%. Robiłem już skan MALWEREM pozbyłem się około 23 robaków, dodatkowo antywirusem, oraz ADW CLEANER, trochę lepiej, bo wcześniej 99% procka, ale nadal wooolnno. Myślałem że będzie mi lepiej służył niż poprzedni aspire one, bo jest nowszy, a wlecze się po necie strasznie, nie wiem czy kwestia systemu czy coś innego! Sam system biega, pliki i inne bardzo szybko się kopiują! Powyłączałem w systemie co się dało, aby dać mu kilka procent ale dalej nie to co ma być! Załączam skan OTL i liczę na pomoc :slight_smile:

OTL.Txt


(Atis) #2

Nie widać infekcji Odinstaluj BitDefender:

http://traxter-online.net/usuwanie-programow-ochronnych-zbior-narzedzi-deinstalacyjnych/


(Berenika11) #3

Nie mam takiego programu jak BITDEFENDER, skąd w takim razie takie obciążenie procka przez przeglądarki? Czyżby ADOBE FLASH powodował takie zużycie i zwalnianie otwierania stron, ścinają się, otwierają się etapami…


(Atis) #4

W logu widać sterowniki od BitDefender, a producent udostępnia specjalny program do usuwania pozostałości.

Ja w tym logu nie widzę nic, co mogłoby wskazać na przyczynę problemu.


(Berenika11) #5

Zauważyłem wczoraj jedną ciekawą rzecz, tak w ogóle zminiłem przeglądarkę na Firefox i jest trochę lepiej, ale nie dobrze. Za to podłączyłem wczoraj lapka do tv przed kabel hdmi, oglądaliśmy filmy wszystko super chodzi, otworzyłem z ciekawości przeglądarkę i byłem w szoku! Otwiera się błyskawicznie, strony wskakują w całości, zero ścięć, to samo z outlookiem który otwierał się wolno, kiedy jest na tv problemu nie ma! I co teraz, bo juz się zgubiełem, grafika??? Dodam tylko że sterowniki testowane różne, obecnie najnowsze AMD 13.152.1.8000.