Windows 7 64bit. i Creative Labs CT4810

Otóż, nie mogę znaleźć sterowników to karty Creative Labs CT4810 na Windows 7 64bit., a samo mi się nie zainstalował jak w przypadku windows 7 32 bit.

A i czy moja zintegrowane karta dźwiękowa jest lepsza od tej wyżej wymienionej ?

Płyta Główna : Gigabyte GA-8I945P-G.

P.S : Witam wszystkich a tym forum, bo jestem nowym użytkownikiem :slight_smile:

sprubuj w menadzerze urządzeń we wlaściwościach karty dżwiękowej zainstalować sterowniki poprzez aktualizacje ,oczywiście musisz wypakować z pliku instalacyjnego do jakiegś katalogu i go wskazać jako folder ze sterownikami, nie daje gwarancji że to coś da bo jak nie masz 64-bitowych sterów to nawet nie masz co się bawić w takie rzeczy.

do tej karty max sterowniki sa do xp,

sprobuj zainstalowac w zgodności z xp i powiedz czy pomoglo i jak chodzi, bo tez mam taka karte i jestem ciekawy

aha i sterowniki tu masz http://www.softwarepatch.com/utilities/ … t4810.html

klikasz w [Click here to Download]

Jeśli nie masz sterowników w wersji x64, to nic już nie zrobisz.

Wyrzuć tego grata i korzystaj z integry. :slight_smile:

rradek21 większych glupot już nie można wymyślić

Ta karta jest dobra, jak dla mnie. Bo czułem to po jakości dźwięku. Że w Creative Labs CT4810, lepiej były wybuchy z moździerza itd., a z mojej zintegrowanej karty już nie. A i jak chcesz na Windows 7 to mieć, to ci jedynie stery znajdzie na 32bit.

Nie działają, żadne stery. Bo ściągałem wszystkie stery i instalowałem jakie były możliwe do tej karty.

P.S : Czy ktoś może mi polecić kartę która nie kosztuje drogo, a jest dobra ? Oczywiście firmy Creative :slight_smile: