Windows 7 - muszę instalować stery itp?

Witam

Właśnie zainstalowałem win. 7.

Mam 2 dyski.

1. 250GB - WinXP

2. 40GB - Win 7.

I teraz jak wchodzę w mój komputer to tylko on widzi ten dysk 40GB :confused: No ale mniejsza z tym

Czy muszę instalować stery itp. wszystko od początku ? Tylko, jak wchodzę na stronę nvidia.pl to nie ma tam sterów pod Win. 7. :frowning:

Proszę o odp. i pozdrawiam :slight_smile:

Dopóki wszystko działa to nie musisz instalować sterowników. :stuck_out_tongue:

Do Win 7 nie ma sterowników, bo to dopiero beta tego systemu. Ale większość sterowników z Visty działa lub w trybie zgodności z Vistą potrafi się zainstalować, więc jak jakichś sterowników ci brakuje to szukaj tych do Visty. Sterowniki do Win 7 pojawią się jak wyjdzie system do produkcji.

Czyli teraz mam instalować sterowniki i wszystko inne pod VISTĘ 32-bit ? Bo 32-bit mam Win. 7. :slight_smile:

Tak, jeśli jakichś sterowników ci brakuje to szukaj tych pod Vistę 32-bit . Większość powinna zadziałać tak u mnie. Jeśli będzie problem ze zgodnością, czy instalator sterownika wykryja, że nie masz Visty i masz zły system (niektóre takie są) zrób tak:

Jeżeli ten dysk 250GB z XPekiem jest w całości to nie martw się Windows 7 ukrył go, żeby przypadkiem nie doszło do tragedii. Co do sterowników to po pierwsze skorzystaj z Windows Update. Jeżeli tam nie będzie to trzeba będzie szukać ręcznie.

Pozdrawiam

A jak mam go odkryć ? Dysk 250GB

Spróbuj tak:

Dzięki fastman92 podziałało :slight_smile: