witam, już od jakiegoś miesiąca korzystam z sytemu windows 7, jednak ostatnio pojawiły się problemy z uruchamianiem, dzisiaj już koło 4 razy musiałem uruchomić tryb awaryjny i przywrócić system, normalnie nawet po przywróceniu gdy niby wszystko jest ok to później i tak nie mogę włączyć kompa, system ładuje się normalnie, wyświetla się ekran “zapraszamy” i po chwili ekran ten znika, a ja widzę tylko czarne tło i kursora myszki co jest nie tak, ma ktoś jakieś pomysły, sugestie :?: dodam że mam zainstalowane wszystkie aktualizacje,i program antywirusowy, niżej jeszcze zamieszczam liste zainstalowanych programów, ale dodam odrazu że w ostatnim czasie nic nowego nie instalowałem (ostatnim programem jaki zainstalowałem jest nero 9)
Odinstaluj ostatnią aktualizację “zbiorcza aktualizacja zabezpieczeń dla IE8”, lub podobnie. Po zainstalowaniu tej aktualizacji wystąpiły u mnie identyczne objawy, jedyna różnica to wystąpienie efektu “czarnego ekranu” natychmiast po aktualizacyjnym restarcie. Jeżeli nie pomoże odinstalowanie aktualizacji to przywróć system z punktu przed instalacją ostatnich aktualizacji. Aktualizacje możesz odinstalować z tego samego “miejsca”, z którego dałeś zrzut, kliknij opcję “pokaż zainstalowane aktualizacje” i odinstaluj tę, którą wskazałem.
ok odinastalowalem, zobacze rezultaty, dzięki ale już zauważyłem coś ciekawego, na laptopie tez mam win7 i tez masz wszystkie aktualizacje razem z tą zbiorcza do IE i tam nic się nie dzieje :!: (jak narazie)
Nie wiem od czego jest to uzależnione, sam się na tym zastanawiam. W pewnym momencie myślałem że może przez to że używam niecertyfikowanych stylów wizualnych ale pewności co do tego nie mam, niestety. Na tym kompie, który stwarzał problemy jest już O.K ? Próbowałeś uruchomić kilka razy ??
tak, dzisiaj już niby ok a na laptopie nadal bez problemów, a co mnie jeszcze ciekawi to to ze ja wcale nie używam IE a ta poprawka zamiast poprawiac to pogorsza