Siema,mam problem z Windows 7 ze co 2 godziny mi sie resetuje, słyszałem ze to wina klucza a ja go ściągnąłem z jakiejś strony internetowej no ale co ja moglem zrobić jak nie można się zarejestrować na Windows live próbuje codziennie i ciągle pisze ze “został osiągnięty dzienny limit”. Wicie może coś na ten temat ?
Sprawdź jaką masz wersję siódemki, wpisując “winver” w uruchom. Jeśli masz wersję beta (7000), zaktualizuj ją do RC (7100). Kluczyk możesz wziąć z google, są ogólnodostępne.
Hmm. Ściąganie Windows 7 RC 7100 zostało już zakończone oficjalnie, jeśli dobrze pamiętam. A Ty najprawdopodobniej masz zainstalowaną betę 7000, dlatego Ci się restartuje co 2h (takie info było podane oficjalnie, nawet na stronie ściągania jeśli dobrze pamiętam)
mam wersje Ultimate i jak to mam zaktualizować ?
mi udało się wczoraj uzyskać klucz i pewnie ściągnąć obraz też by sie dało, ze strony microsoftu oczywiście:) Tylko konto na msn musiałem założyć, na technet sie nie dało.
Klucz i owszem, ale ściąganie zablokowane chyba już jest
kamiluu012293 ,
Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.