Laska kupiła sobie pisząc przez wielkie G… Acer Aspire Switch 10 SW5-012
I mamy taki problem że chcemy to zaktualizować do Windows 10 z systemu W 8.1 Bing a po pobraniu wyskakuje nam info że będzie instalował do Windows 10 Insider Preview
O co tu chodzi ten komputerek jest nowy ma 2 miesiące i nikt nigdzie się nie zapisywał Insider Preview
I mamy taki o to drugi problem jak chcę zaktualizować przez Aplikację Media Creation Tool wyskakuje taki o to problem że ciągle mu brakuje 8 GB pamięci.
W panelu dysk ssd 32 GB w klawiaturze 500 GB Komputer jest czysty nic nie było instalowane
Wiem podłączyłem dysk zewnętrzny pod usb problem nadal występuje ?
Proszę o wsparcie gdyż na infolinia Acera ciągle blednę
Będzie klucz dopiero po aktualizacji z 8.1 do 10. Jak to zrobię wtedy wykonam czystą instalacje. Klucz będzie zapisany na serwerach Microsoft. W tym zrobi przy aktualizacji Patrycja przywracania około 1 GB z zapisanym kluczem.
Powiedziałbym, że zapisuje się, a dokładniej na koncie z którym był używany komputer. Ostatnio instalowałem Windows 10 na czysto bez podania klucza i aktywował się przy użyciu uprzednio wprowadzonego klucza z poprzedniej instalacji.
Co Ty byś “powiedział” nie ma w tym przypadku najmniejszego znaczenia, poczytaj na stronach MS co oni o tym piszą (streszczenie tego masz w tym co napisałem w zacytowanym przez Ciebie moim poście)