mam nadzieję,że to dobry wątek,ponieważ jestem użytkownikiem windows 8.1 ale nie wiem czy mój problem jest zwiążan bezpośrednio z systemem.Jakiś czas temu pojawił się u mnie na pulpicie plik desktop.ini. Ikona pulpitu w “tym komputerze” zmieniła nazwę na desktop.Wczoraj pojawiła się na pulipicie ikona “połączenia sieciowe”,którą na szczęście z pomocą strony windowsa udało mi się usunąć.Kiedy włączam kompa pojawia się niebieska strona ładowania z napisem “czekaj” co kiedyś się nie zdarzało.Od jakiegoś czasu po włączeniu kompa na dłuższą chwilę mam kółko ładowania przy kursorze.Kiedy tworzę plik tekstowy wyświetla się wraz z rozszerzeniem txt. co kiedyś się nie zdarzało.Czy te problemy łączy wspólny mianownik? Pomóżcie,proszę.
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
FRST uruchamiam z pobranego pliku frst exe.Na dysku mam folder FRST, gdzie znajdują się foldery Hives.Logs i Quarantine.Kiedy umieszczam pod nimi plik to program tego nie widzi.