Windows 8.1 Problem z Odszyfrowaniem Plików

Witam Wszystkich  :slight_smile: Mam problem z szyfrowaniem plików ściągniętych przez internet (EFS)

Dokładnie chodzi o to, że nie da się Odznaczyć/Zaznaczyć “Szyfruj zawartość, aby zabezpieczyć dane” > http://fotoo.pl/show.php?img=767137_szyfrowanie.png.html 

_ Wydaje mi się że coś przejęło kontrole nad tym i ja nie mogę teraz zaznaczyć . _

_ Nie wiem czemu tak się dzieje, po uruchomieniu Instalacji zazwyczaj coś tam się załaduje i po chwili pokazuje się błąd, tak samo klikniecie “Odblokuj” nic nie daje, cały czas to samo Jestem administratorem wiec tym bardziej się dziwie czemu nie mogę tego odhaczyć. _ :?_   ?? _

_ Program Unlocker nie wykrywa żadnych zabezpieczeń ! Cały czas aktualizuje system .  _

_ Korzystam : _

_ Comodo Firewall 6.3  _

_ Windows Defender  4.4  _

Tak na moje oko, to gra powinna ważyć prawie 1GB. To nie jest darmowa gra i tylko pobranie z jakiejś bezpiecznej oficjalnej strony, oraz kupienie jej, gwarantuje, że tej instalki nie będzie blokować system zabezpieczeń i programy. Co do daemon tools, można poczytać na Dobrychprogramach w opisie:

Chcesz otworzyć w daemonie, a to może być drugi Twój problem.

legia1990 proszę o informację na PW, dot. pochodzenia ściągniętego pliku. Do tego czasu zamykam.