Windows 8 nie uruchamia się, czarny ekran

Wczoraj siedziałem sobie na internecie i troche muliło więc go włączyłem jeszcze raz. I po tym włączyło się przygotowanie do automatycznej naprawy systemu windows, potem naprawianie dysku czy jakoś tak nie pamiętam już i że miało trwać ponad godzine, czekałem 2h i nic, zresetowałem ponownie poczym włączyło się atumatyczna naprawa systemu windows a po chwili czarny ekran. Próbowałem też Partycją recover i też nic ładuje obraz “czekaj” i nic czarny ekran :frowning: Laptopa Asus mam nieco ponad miesiąc nie wiem co zrobić, kiedyś normalnie recovery działało. Pomóżcie ! :frowning:

Skoro laptopa masz niecały miesiąc, to i z Windowsem 8.1 legalnym rozumiem? Czy coś wcześniej robiłeś w Windowsie? Jakieś operacje, modyfikacje, czy coś?

No legalny windows 8, miałem 8.1 ale nie chciał dobrze chodzić to zrobiłem partycją recovery reset i było dobrze i potem ściągały się aktualizacje i znowu źle chodziło, a teraz gdy chcę włączyć laptopa to wyskakuje ekran z biosem i nie da się windowsa włączyć “Aptio Setup utility” pomóż :frowning:

A czy próbowałeś instalować na “czysto” Windowsa?  Zazwyczaj wystarczy przeinstalować na nowo Windowsa.