Ok dzięki za odpowiedz ale czy do tego nie potrzeba jakiegoś lepszego procesora? czy coś? nie znam się na tym za bardzo a co innego ma w sobie wersja 64 bitowa?
Ja mało co znam się na kompach i prockach, ale byłem święcie przekonany, że procek musi obsługiwać instrukcje 64-bitowe, poczekaj jeszcze na odpowiedzi innych, może mnie się coś … moim zdaniem nie możesz wgrać 64-bitowego Windowsa.
PS. Właśnie teraz korzystam z W8 64 (na VHD) na AMD Athlon 64 3000+ 2.10GHz, 3GB DDR1, GF6600 i… nawet to chodzi, powiedziałbym, że nawet lepiej niż 7. Jednak w moim przypadku to za słaby sprzęt na YT HD czy kilkanaście kart w przeglądarce :/. Tragedy…
Instalacja z pena góra kilkanaście minut. Drugi W8 64 wgrałem na lapku AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile TL 56, 2GB RAM, Radeon X1200 i działa o niebo lepiej i płynniej niż na mojej stacjonarce (czy to Ósemka czy Siódemka).
Dziękuję za odpowiedzi przeczuwam że bedę miał problemy z odinstalowaniem windowsa xp ponieważ pierwszy raz bym usuwał windowsa wie może ktoś jak usunąć wszystko z dysku? . z instalacją nie bedę miał problemów bo to łatwizna
– Dodane 10.11.2012 (So) 16:36 –
Dziękuję za odpowiedzi przeczuwam że bedę miał problemy z odinstalowaniem windowsa xp ponieważ pierwszy raz bym usuwał windowsa wie może ktoś jak usunąć wszystko z dysku? . z instalacją nie bedę miał problemów bo to łatwizna