Windows ME - super!

Jestem od dzisiaj nowym użytkownikiem systemu Windows Millenium (jest to nawet oryginał :stuck_out_tongue: ). Wielu forumowiczów i innych “niby” znawców odradzało ten system twierdząc, że Windows 98SE jest o niebo lepszy i stabilniejszy. Otóż nie. Millenium swoją funkcjonalnością powalił mnie na nogi. Powiadamia mnie o aktualizacji, pozwala na przywracanie systemu i jest bliźniaczo podobny (może oprócz wyglądu) do Windows XP. Takie systemy trzeba zachwalać.

P.S. Może ktoś mógłby mi napisać parę sztuczek lub porad do tego systemu.

Z góry wszystkim serdeczne dzięki. :smiley:

pare lat temu uzywalem tego OSa na kilku maszynach… nie powiem, dzialal lepiej od 98SE, byl bardziej funkcjonalny… a interfejs przypomina raczej windows 2000 professional.

ja nigdy nie mówiłem i nie powiem nic złego o Millennium :slight_smile: to według mnie bardzo dobry system przez kilka lat go miałem i nigdy nie sprawiał mi jakiś kosmicznych problemów :slight_smile: napewno będziesz zadowolony, dobry wybór :spoko:

I kolejny temat o tym samym.

Nie ma złych systemów operacyjnych,są źli ich użytkownicy.

ja nie uzywalem tego systemu i nie powiem o nim źle

Ale to jest Twój pogląd. Inni uważają inaczej. Każdy ma prawo do swojego zdania :slight_smile:

Jeżeli mogę się wypowiedzieć to używałem windowsa ME przez pół roku Na początku byłem z niego bardzo zadowolony “podobnie jak ty” ale niestety przysparzał mi później wiele problemów. Widows ME ładny i przyjemny interfejs niestety wedłóg mnie system mało stabilny.Ale to oczywiście moje zdanie :?

To miłó, że do “nas” dołączyłeś :smiley:

Dokładnie!

Ja kilka lat temu zmieniłem 98 na ME i też jestem zadowolony. Najważniejszą zaletą w porównaniu z 98 jest większa stabilność :slight_smile:

Ja należę akurat do tych co Windowsa Me uważają za ogromny niewypał.

Z tym to bym się nie zgodził :wink: Me jest dobry, nie wątpię, ale napewno nie stabilniejszy od 98 :?

Ladny wyglad to on ma ale czesto sie wiesza

jak ja mialem starą budę to nie używalem ME bo gry mi sie bardziej cięły niż na 98. Uważam że ME więcej pozera proca i ramu 8) Ale za to nie wysypuje się tak szybko jak 98 i to jest duży plus :slight_smile:

dzis instalowalem me to po 1 godzinie zawiesil sie 4 razy

Help moze masz jakiś konfilkt sprzętowy i dlatego miales zwiechy :?

tylko me tak sie zawiesz inne nie

tak sie wlasnie rodza te dziwne legendy.

A jaką masz wersję Millennium?

Ja miałem Win 98 przez 3 miesiące (rok 2000) i muszę powiedzieć że był do bani ! Wormsy nie działały, tak samo jak Tomb Raider 2.A po za tym nie był stabilny bo 2 razy mi się zepsół (ale nie wspominajmy o tym).Windows Milenium Edition to coś innego :D.Jest super.Powalił mnie na kolana

Hehe mnie też bo musiałem robic odrazu formata :smiley: dlaczego ? bo na starym komputerze uzywałem win 98SE i wszystko mi chodziło czytajac ten temat poszłem na strych :smiley: i wziołem mojego 3 orginalnego windowsa gdy go zainstalowałem wszystko wydawalo sie super ale po godzinie miałem go dosc 128 mb ram mało, procek 1.3 mało, dysk 40 giga mało, mulił strasznie o grac nawet niewspomne bo przy simsach gdy mama grała :smiley: :smiley: Krzczała ze mam cos zrobic z tymi cięciami w grze no to ja za win 98 SE i wszystko chodzi Glanc :smiley:

michael-1992 , Kamilek123 - popatrzcie, tem temat jest z przed roku :stuck_out_tongue: aleście trupa wykopali