Witam, nie działa Windows Media Player 11, błąd aplikacji, chciałem go usunąć ale nie ma go w panelu sterowania odinstaluj program, jak pobrałem z sieci to pisze że nie może zainstalować ponieważ jest zainstalowana najnowsza wersja Windows Media Player 11.
Niestety, doszedłem do Click START - Run - type regedit and hit OK.
Go to HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENT VERSION\UNINSTALL
When you expand the Uninstall folder, you’ll see all the programs currently installed.
Single click the folder “Windows Media Player”. Ale nie ma folderu Windows Media Player, jakiś skrót “MPlayer2” czy to jest to ? Pytam bo nie chce czegoś zepsuć.
Niestety nic nie pomogło, nadal jest błąd aplikacji dokładna nazwa błędu "W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy (0xc06d007e) pod adresem 0x77abb09e.
Jeżeli masz usunięte foldery instalacyjne WMP11 z katalogu “Windows” to nie odinstalujesz WMP11, a przynajmniej jak już ją wywalisz jakimś deinstalerem to i tak nie wgrasz nowej wersji. Walczyłem z tym problemem przez 2. godziny na telefonie z Microsoftowym HelpDesk. I I tak musiałem w końcu reinstalnąć system.
gregoryfx , Witam.Widziaem ze masz ten sam problem co ja.dokladnie to samo.mam pytanko czy jakos udo ci sie ten blad zlikwidowac.jak tak to jak.napisz mi bo strasznie mnie ten problem ■■■■■■■.dzieki.pozdrawiam