Windows Millennium Edition

Witam chce znać wasze zdanie na temat tego systemu i dlaczego jest uważany za ■■■■ kwestja stabilnosci i inne

Czytaj m.in.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … millennium

No Windows Millennium jest troszke niewypałem. Dużo błędów, brak stabilności itd … Windows 98 to rewelacja w porównaniu do ME. Dużo nad nim siedziałem a antywirusy, firewalle, czyszczenie rejestru, oczyszczanie, aktualizacje nic nie pomagały. Nie polecam - jest do bani…

to prawda… sam Bill pewnie przyzna ze to byla totalna klapa :slight_smile: 0 stabilnosci… juz o graniu czy odplaeniu kilku programow jednoczesnie nie wspomne… ale to tez zalezy od sprzetu…

hmm… bill narobil sobie wstydu na premierze tego windowsa po wlonczeniu kompa z millenium komp sie zwisil:P

tak co do wygladu to ok ale stabilnosc to nawet na mocnym kompie wystarczy ze bedzie za duzo procesor lub wezmne alt + ctrl + del to dzwiek w odtwarzaczach mp3 sie scina

owszem zaprawdem masz racjem na tym system ty zrobic procesor duze obciazenie to system nie radzic se albo ty nadusic czy klawisze to terz sie muza tnie tak wienc kwestyja stabilnosc w tym system jest kwestyja kturom trzeba rozwarzycz na nie korzysci tego system i sondzem rze dlatego ten systema jest ówarzana za sheet

miałem go dość długo, gdzie lubiał sie czesto zawieszać przyczyn nie znam do dzis