Witam. Od wczoraj mam problem z włączeniem laptopa. Podczas normalnego użytkowania laptop zaciął się i wyskoczył problem z system32 logfiles srt srttrail.txt. Na początku wyskakiwała automatyczna naprawa. Na pewnym forum wyczytałem, zeby spróbować uruchomić laptopa w taki sposób, ze nie będzie czytał błędów podczas uruchamiania poprzez wpisanie komend w wierszu poleceń : bcdedit /set {default} recoveryenabled No oraz bcdedit /set {default} bootstatuspolicy ignoreallfailures. Niestety nie przyniosło to żadnego skutku oprócz tego, ze automatyczna naprawa sobie wyskakuje. Czytałem w sieci, ze są inne sposoby naprawienia tego problemu, ale poprzez właśnie automatyczna naprawę. Dlatego chciałem się dowiedzieć w jaki sposób mogę ja przywrócić, zeby wyświetlała się ponownie. Ponieważ obecnie włącza się tylko ekran startowy, „kuleczki” się kręcą oznaka ładowania, ale nic się nie dzieje. Dlatego podsumowując zależy mi na dwóch rzeczach: rozwiązanie problemu z system32 logfiles srt srttrail.txt. oraz powrót automatycznej naprawy.