witam mam taki problem otóż Windows nie chce mi się uruchomić po prostu po włączeniu kompa słyszę taki jakiś dziwny dźwięk w komputerze i niby wszystko ok test pamięci sie wykonuje bootowanie na dysków wymiennych ale nei dochodzi do ekranu ładowania systemu windows. Dopiero kiedy wyciągnę myszkę oraz klawiaturę z gniazd PS2 Windows się uruchamia ale gdy zaś je podłącze nie wykrywa ich i próbowałem już go zresetować ale wtedy znów pojawia się ten dziwny dźwięk i się nie ładuje i jest mały problem bo nie można pracować na systemie bez przynajmniej klawiatury nie wiecie co może być tego przyczyną?z góry dziękuję za pomoc
Złączono Posta : 05.07.2007 (Czw) 14:23
stwierdziłem że jednak wszystko chyba przez tę mysz jest nie tak ale jest jeszcze taki myk że muszkę laserową na kablu jak podłączę to się nie uruchamia a jeśli podłączę radiową to wszystko jest ok tylko ze odbiornik jest w całości a mysz radiowa już nie i dlatego pożyczyłem tą laserową na kablu trochę dziwne ale teraz przynajmniej klawikordia działa jednak dalej oczekuję pomocy