Niestety nie jestem specjalnie biegły w sprawach informatycznych i stąd prosiłem o radę na tym forum bo jak przypuszczam taki jest jego sens (forum).
Gdybym potrafił sam praktycznie wykorzystać informację zawarta pod podanymi linkami (notabene juz mi znanymi wcześniej) to nikomu nie zawracałbym tutaj głowy. A zapewniam, że choć moja wiedza i umiejętności komputerowe sa dość przeciętne, to doskonale znam się na sprawach, o których myślę większość użytkowników tego forum nie ma zielonego pojęcia.
Niestety, obie operacje przebiegły pozytywnie ale jednak bez oczekiwanego pozytywnego skutku.
poniżej wkleję kolejne komunikaty jakie sie pojawiaja podczas próby aktualizacji:
Pobierz najnowsze oprogramowanie rozszerzenia Windows Update.
W naszej witrynie sieci Web wprowadziliśmy udogodnienia. Aby pobrać nową wersję oprogramowania i rozpocząć korzystanie z rozszerzenia Windows Update, kliknij przycisk Zainstaluj teraz.
Zainstaluj teraz
następnie:
Rozszerzenie Windows Update pobiera i instaluje zaktualizowane oprogramowanie
Pobieranie : 92%…
no i niestety na końcu:
[Numer błędu: 0x80070020] Witryna sieci Web napotkała problem i nie może wyświetlić strony, którą chcesz otworzyć. Podane poniżej opcje mogą ułatwić rozwiązanie problemu. Opcje samodzielnej pomocy: · Często zadawane pytania· Znajdź rozwiązania· Windows Update — grupa dyskusyjna Opcje pomocy asystowanej: · Pomoc asystowana w trybie online Microsoft (bezpłatnie w przypadku problemów związanych z rozszerzeniem Windows Update)
Może jeszcze jakiś pomysł, proszę.
Pzdr
Ps. Piotr P. - czy te Twoje polecenia to tak “mogą zostać” w systemie czy tez muszę je jakoś wyłączyć?