Lion
(Li0n)
Mam pytanko chcę pobrać Windows XP Service Pack 2 z tego vortalu (dobreprogramy)
Plik nazywa się WindowsXP-KB835935-SP2-PLK czy potrzeba do niego kod key czy to jest kod key KB835935-SP2-PLK :?
Czy ktoś pobrał już z vortalu (dobreprogramy) ??
a i jeszcze jedno pytanko 
Mam Windows XP Profesional czy Windows XP Service Pack 2 wejdzie na ten windows czy potrzeba do Service Pack 2 Windows’a XP Edit Home ??
Service pack wejdzie.
A tak w ogóle to nie pisz ze chcsz pobrac Windows XP Service Pack 2 tylko pisz Service Pack 2 dla windows xp bo to może zmylic niektórych
aero
(aero)
:x
to jest oznaczenie łatki
jak masz xp bez sp2 to instaluj …ale :
wejdzie service pack pod warunkiem legalnego systemu :!: oczywiście twojego, na piracie teoretycznie nie zainstalujesz sp2 
RiK
(Z35ikr)
rany to już chyba jakaś paranoja się robi :? każdy od razu pirat?? i od razu na niego?? jak ma lewy to ściągnie i się przekona czym się przejmować 
a co do tematu mała rada, zintegruj sobie tego “servisa” z windowsem, mniej kłopotów i szybciej 
MaciejP
(MaciejP)
Ja ostatatnio pobierałem z dobrychprogramów.pl (link do MS, ale bez weryfikacji) i żadnych problemów nie miałem.
Co do nazwy wszędzie pisze Windows XP Service Pack 2, a nie SP 2
lazikar
(lazikar)
Totalna bzdura.
Co do Sp2 to cd key masz w swoim windowsie. Jak masz pirata to nie sciągnie. Jak orginała to zainstaluj jak najprędzej.
RiK
(Z35ikr)
co totalna bzdura??
chcesz powiedzieć że instalowanie windy a póżniej SP2, jest łatwiejsze i szybsze niż zainstalowanie od razu win zintegrowanego??
wkładasz jedną płyte i masz spokój przynajmniej z jednym :?
Instalowanie dodatkowo SP2 pozostawia na dysku niepotrzebne pliki i spowalnia znacząco system…
Czego nie mozna powiedzieć jak zintegrujemy go z płytą :?
lazikar
(lazikar)
hehe.
No mniej kłopotow i szybciej. Oczywiscie w jego przypadku jest totalna bzdura.
Fakt ze lepiej zintegrować ale jak mamy windowsa to szybciej bedzie zainstalowac sp2 z instalki.
A co do plików to mozna je skasować.