Windows XP Service Pack 2

Mam pytanko chcę pobrać Windows XP Service Pack 2 z tego vortalu (dobreprogramy)

Plik nazywa się WindowsXP-KB835935-SP2-PLK czy potrzeba do niego kod key czy to jest kod key KB835935-SP2-PLK :?

Czy ktoś pobrał już z vortalu (dobreprogramy) ??

a i jeszcze jedno pytanko :stuck_out_tongue:

Mam Windows XP Profesional czy Windows XP Service Pack 2 wejdzie na ten windows czy potrzeba do Service Pack 2 Windows’a XP Edit Home ??

Service pack wejdzie.

A tak w ogóle to nie pisz ze chcsz pobrac Windows XP Service Pack 2 tylko pisz Service Pack 2 dla windows xp bo to może zmylic niektórych

1. Nie trzeba żadnego kodu.

2. Ktoś już na pewno pobierał z Vortalu. :wink:

3. Service Pack 2 pasuje do XP Pro i Home Edition.

:slight_smile:

:x

to jest oznaczenie łatki

jak masz xp bez sp2 to instaluj …ale :

wejdzie service pack pod warunkiem legalnego systemu :!: oczywiście twojego, na piracie teoretycznie nie zainstalujesz sp2 :wink:

rany to już chyba jakaś paranoja się robi :? każdy od razu pirat?? i od razu na niego?? jak ma lewy to ściągnie i się przekona czym się przejmować :slight_smile:

a co do tematu mała rada, zintegruj sobie tego “servisa” z windowsem, mniej kłopotów i szybciej :wink:

Programem nLite 1.0 RC5 :spoko:

Ja ostatatnio pobierałem z dobrychprogramów.pl (link do MS, ale bez weryfikacji) i żadnych problemów nie miałem.

Co do nazwy wszędzie pisze Windows XP Service Pack 2, a nie SP 2

Totalna bzdura.

Co do Sp2 to cd key masz w swoim windowsie. Jak masz pirata to nie sciągnie. Jak orginała to zainstaluj jak najprędzej.

co totalna bzdura??

chcesz powiedzieć że instalowanie windy a póżniej SP2, jest łatwiejsze i szybsze niż zainstalowanie od razu win zintegrowanego??

wkładasz jedną płyte i masz spokój przynajmniej z jednym :?

Instalowanie dodatkowo SP2 pozostawia na dysku niepotrzebne pliki i spowalnia znacząco system…

Czego nie mozna powiedzieć jak zintegrujemy go z płytą :?

hehe.

No mniej kłopotow i szybciej. Oczywiscie w jego przypadku jest totalna bzdura.

Fakt ze lepiej zintegrować ale jak mamy windowsa to szybciej bedzie zainstalowac sp2 z instalki.

A co do plików to mozna je skasować.