Witam, mam oryginalny system Windows XP Professional OEM, chciałbym zainstalować “Vista Transformation Pack”, który jak wszyscy wiemy zmienia wygląd systemu XP. Tu jest moje pytanie, czy zainstalowanie takiego “dodatku” jest legalne ? Drugie pytanie, gdy już zainstaluje “Vista Transformation Pack” to będę mógł przywrócić w pełni stary wygląd bez konieczności formatowanie partycji systemowej i na nowo wgrywania systemu ?
W takim razie nie będę instalował “Vista Transformation Pack” bo nie mam zamiaru formatować…
Czy ktoś instalował “Vista Inspirat Ultimate 2 1.30” podobno jest z nim w porządku, jak jest w rzeczywistości, ktoś już sprawdzał na własnej skórze ? Jeżeli nie to pozostanę przy standardowym wyglądzie…
A ja jako przeciwwagę dla tej wypowiedzi napiszę że mam na moim xp już od dłuższego czasu zainstalowany Seven Transformatin Pack (tego samego autora) i nie narzekam chociaż jak wiadomo takie modyfikacje systemu mogą skutkować niestabilnym działaniem systemu.
Co bardziej bystrzy użytkownicy zauważa że Vista Transformation Pack jak i Seven Transformation Pack mają uxtheme patcher więc jak już masz jeden z tych pakietów zainstalowany to już możesz używać tych alternatywnych skórek.
gregoryfx , a zainstaluj sobie Samurize ,tam sobie zrobisz całkiem nową powłokę,i raczej jest to legalne jak ci na tym zależy,bo sobie robisz sam swoją a to chyba można :lol: (programik nie jest łatwy w obsłudze i jest bardzo lekki)
Co do formatowania partycji itd. Może wystarczyć jeden błąd podczas instalacji, a system zostanie zepsuty co sie wiąże z formatowaniem dysku. Stanowczo odradzam tego typu przeróbki wyglądu infrejesu WINDOWS
Teraz nie wiem czy instalować czy nie, ale chyba pozostanę przy standardowym wyglądzie Windows XP, bo rzeczywiście coś później może nie działać nie tak… po co robić sobie problemy…
nie wiem skąd się biorą problemy,od roku kiedy kupiłam nowy komputer - zmieniam style,docki,ikonki,cuda dziwy na xp i nie mam żadnych wirów,system nigdy mi się nie posypał :lol: