Chciałem zainstalować GG na moim kompie ale niestety jest jakiś problem z który nie potrafię sobie poradzić.
Mianowicie wyskakuje komunikat :
Nie można znaleźć aparatu skryptu C:\Users\samsung\AppData\Local\Temp\nszE6D8.tmp\silent.vbs
Na forum jest podobny temat jednakże są podane trzy pliki które trzeba zainstalować ale pierwszy z nich prosi o jakąś lokalizację a ja pojęcia nie mam gdzie to zainstalować. Podpowiedzcie jak rozwiązać problem z GG.
Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
Coś masz w systemie z poprzedniego gg, po jakimś crashu gg, że się odwołuje. Moim zdaniem pomóc może tylko deinstalacja gadu i wyszukanie wszystkich resztek, oraz wpisów po nim. Geek uninstaller portable szybko odinstaluje gg i wszystkie powiązane wpisy, nawet wymusi. Wyszukanie resztek po poprzednich instalacjach jest istotne, bo jest zdaje się, błędna ścieżka, a to ładnie czyści JetClean z DP. Spisz kontakty i heja.