a właśnie aktualizacje systemu mam wyłączone od dawna dlatego bo mi zaśmieciało kompa i musiałem wyłąnczyć więc jest to zrobione
To jak aktualizacje włączyłeś to polecam użyć Odkurzacza, skasuje on zbędne kopie zapasowe i deinstalatory hotfixów.
Tak pobierz sobie Tune Up Utilities i CCleaner.
Uważaj jak używasz Tune Up Utilities, bo ja miałem rok i wszystko dobrze działało i szybciej, ale potem coś złego w nim zrobiłem i miałem same błędy w nim a potem w systemie, pomógł tylko format (czyli usuwanie wszystkiego z systemu).
Nie masz się czego obawiać tylko trochę uważaj.
tak tak ale tune up ma licencje trial
Licencja nie jest w cale droga, na allegro za 40 złotych wczoraj widziałem ten program.
– Dodane 31.12.2010 (Pt) 12:46 –
O, jeszcze jest ta aukcja: http://allegro.pl/tuneup-utilities-2010 … 34465.html
Oficjalnie ten program kosztuje tyle co na tej stronce http://www.tuneup.pl/order/ ale kupowanie go to bezsens, są darmowe narzędzia, które zrobią to samo równie dobrze.
no dobra wgrałem gg lite tylko teraz jak dodać kontakty z gg 10 do gg lite bo nie wiem
Kurczę, czemu aż tak duża różnica w cenie, czyżby pirat?
mi się zdaję że to właśnie legał więc dlatego tak kosztuje:)
Ja mam na myśli tą ofertę z allegro, skoro tam kosztuje 49,a na oficjalnej stronie 150, to wygląda na to, że ten a Allegro to pirat…
Nie kupuj żadnych programów!
Co do tego Gadu Lite to najpierw kontakty z Gadu 10 zapisz do pliku i potem wyłączasz wersje 10 i włączasz gadu lite, w pierwszym okienku wpisujesz dowolny login i zaznacz obydwie te opcje. Potem menu GG Lite>Ustawienia i na samym dole Gadu-Gadu po lewej wybierasz, tam zaznaczasz wszystkie wtyczki i klikasz na Gadu-Gadu 2 razy i tam w tym okienku co wyskoczy wklepujesz numer (identyfikator) i hasełko do Gadu. Kontakty przywracasz w menu Wtyczki>Gadu-Gadu>Importuj kontakty i wybierasz że z pliku.
znaczy kupować możesz kupić nikt ci nie zabroni chociaż moim zdaniem jest to wydawanie kasy w błoto jak Msslupsk napisał wolę to 150 złoty wydać np na pamięć niż na jakiś program
Zawsze można scrackować
Mówię Ci przeskanuj boot`owaną płytką
Wystarczy BitDefender online.
Co do tego crackowania to przypominam, że jesteśmy na forum o legalnym oprogramowaniu.
Pamiętam o tym…
Live CD wg. mnie jest lepszym rozwiązaniem, nie zaszkodzi spróbować. Miałem kiedyś wirusa, który robił coś z plikami wykonywalnymi exe, żadnej aplikacji nie dało się otworzyć i to właśnie pomogło.
Tutaj bardziej chodzi o profilaktyczny skan a nie leczenie z wirusów. Skaner online jest wygodniejszy w obsłudze.
Jak poszukasz po internecie to zobaczysz że tam jest pełno kluczy aktywacyjnych do Tune UP Utilities (za darmo), ale radził bym ci kupić ten klucz a nie nielegalnie z neta!