WinFast TV2000 XP nagrywa bez dzwięku


(system) #1

Witam jak w temacie mam problem gdyż moja karta telewizyjna WinFast TV 2000 XP nagrywa bez dźwięku. Próbowałem już wszystkich kombinacji, przeglądałem wiele stron w tym temacie i problem dalej jest. Dodam, że mam nowy komputer system XP, AMD Athlon II X 635, procesor 2.91 GHz, 3,37 GB RAM, karta dźwiękowa HD Audio rear output 2, kabelek od karty mam podłączony do płyty głównej. Pilot, wszystkie kanały odbierają czysto, dźwięk idealny. Jedynie to problem z nagrywaniem,

w ustawieniach Audio - Out Control Line i Audio Recording Line mam ustawione na Audio CD. Moje gg 2772123 pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc


(Anonymous Dreams) #2

Mam to samo. Pod XP nie było problemu pod Win7 jest. Wszelkie kombinacje ze sterownikami nie dają pozytywnego rezultatu.


(system) #3

Ja miałem Win 7 ale wyrzuciłem bo drukarka, kamera i Win Fast nie działały. Mój problem dotyczy Win Fast na XP na starym komputerze było dobrze, może to kwestia karty dźwiękowej, proszę o pomoc


(Simplex111) #4

I tu prawdopodobnie jest problem. Spróbuj obydwa przestawić na Głośność AUX

Karta ma 3 złącza: AUX_IN, CD_IN, DAT. Ja u siebie mam połączone AUX_IN z kartą dźwiękową i zarówno odtwarza, jak i nagrywa z dźwiękiem


(system) #5

Tylko że w ustawieniach Audio - Out Control Line są opcje - Wave, Syntezarot SW, Front Mic, Wejscie liniowe, Mikrofon , Audio CD a w Audio Recording Line - Mikrofon, Audio CD, Miks stereo, Wejście liniowe nie mam opcji aux :frowning:

-- Dodane 11.12.2010 (So) 18:45 --

Doszedłem jupi :slight_smile: w WinFast w Audio Recording Line ustawiłem na miks stereo oraz w HD Audio deck również na miks stereo i nagrywa. Dziękuję