Jeżeli ktoś jest zainteresowany tym programem to powiem że jest spolszczona wersja 6.21 do pobrania.
Na stronie DP pod każdym programem jest możliwość zgłoszenia aktualizacji programu. To czy te zgłoszenia są brane pod uwagę i z jaką częstotliwością są realizowane - to już druga sprawa. Nie wydaje mi się aby któraś z ostatnich wersji nieśmiertelnego WinRAR-a była bez zintegrowanego spolszczenia.
Swoją drogą polecam wideo
Tu się nie ma z czego śmiać, ja niedawno kupiłem licencję na Total Commandera, mimo że nie siedzę już od dawna na Windowsie
Dla zwiększenia własnego bezpieczeństwa, programy pobiera się ze stron producentów lub stron przez niego wskazanych.
6.21 jest dostępna od 20 lutego, a w bazie DP nadal wisi wersja 6.20.
@gvrxw Nic nie mów, ja już wiele lat temu kupiłem licencję na Total Commandera wybierając wtedy opcję z certyfikatem autentyczności
Za te wszystkie lata się chłopinie należy
Wisiał właśnie ostatnio najnowszy WinRar na oficjalnej stronie i wśród wielu języków polskiego, co dziwne nie było:)
Obecnie oficjalna strona się z jakiegos powodu nie otwiera.
Pewnie to jakaś tymczasowa obsuwa.
Ha tam korzystam z WinRara, ale jest jeszcze 7-zip
Pewnie u ciebie.
Moze przeinstaluj sobie przegladarki, adbloki i system.
W trakcie pisanie posta strona się nie ładowała.
Obecnie „ruszyła”
Więc tak jak pisałem miała chwilową zwiechę.
Testowałem na czterech przeglądarkach na dwóch kompach:), żeby nie było, że to tylko coś u mnie.
Poza tym sprawdzałem na https://www.isitdownrightnow.com/win-rar.com.html
A moze to u ciebie była „chwilowa zwiecha” a nie na serwerze? Niemozliwe?
Nie, ponieważ na wspomnianej stronce wisiała na czerwono.
Więc to nie u mnie.
Nie czytasz przed pisaniem odpowiedzi, czy masz już jakieś kłopoty poznawcze…
„Down Right Now” - więc chyba to jest jasne.
Teraz na przykład nie działa
I to się w tej chwili zgadza.
Przetłumaczyć ci na polski, bo może masz kłopoty…
Teraz też się zgadza
Jakie masz jeszcze uwagi?
U mnie działa. Ja kłopotów nie mam i nie mialem.
A tam widzę ze pisze działa i jest osiagalny - " is UP and reachable by us"
U mnie też nie działało. Trwało to jakieś 2 minuty.
No to najpierw sprawdż czy przyczyna nie lezy po twojej stronie bo jesli to problem serwera to przegladarka wyśietla jeden z tych komunikatów.
- Błąd 404 - oznacza, że przeglądarka nie może odnaleźć strony internetowej
- Błąd 500 - oznacza, że wystąpił błąd serwera
- Błąd 502 - oznacza, że serwer proxy nie mógł uzyskać dostępu do serwera docelowego
- Błąd 503 - oznacza, że serwer jest chwilowo niedostępny
A potem?
A potem zmień przegladarkę i operatora sieci
Jeju naprawdę musisz wziąć coś na poprawę sprawności umysłu.
Przecież to jest screen z dzisiaj, gdzie strona działa dobrze.
Więc jest na zielono i pisze, że UP działa.
W trakcie pisania posta o tym, że ma zwiechę była na czerwono jak ją sprawdzałem, tak jak strona, którą ci dałem za przykład PowWeb, bo dzisiaj nie działała.
Ręce opadają.
I nie, nie zawsze kiedy jest nieosiągalna jakaś strona to wywala komunikat, taki jakie dałeś przykłady.
Ta przykładowa i wcześniej WinRar, nie wywalała takiego komunikatu, tylko strona jest nieosiągalna…
Jeśli jest błąd taki jaki opisałeś - to ten błąd również wyświetla ta strona…ale, tutaj jest tylko
„The server is not responding” i kmiń sobie dlaczego, nie ma w takiej sytuacji kodu błędu…
Nie ma i jak się weszło na taką stronę to po prostu był przekroczony stan połączenia, bez żadnego błędu…