Wirtualny napęd

Czy w Nero 6 da się utworzyć wirtualny napęd?

Witam!

Nie, dopiero w wersji 7 dostępna jest ta opcja.

Swoją droga do wirtualnych napędów najlepszy jest Daemon Tools.

Remix - A co myślisz o Alcohol 52%?

Nie jest najgorszy, lecz Deamon Tools jest bardzo prosty w obsłudze i skuteczny.

Pzdr !

Witam!

Daemon Tools nie jest w żadnym stopniu problematyczny i do tego emuluje sporo zabezpieczeń - to naprawdę najlepszy napęd wirtualny.

Jest darmowy do tego, więc nie ma co kombinować i szukać czegoś innego.

Stanowczo stawiam na daemon toolsa, poniewarz jest to najlepszy napęd wirtualny, jest prosty w obsłudze a na dodatek za darmola i jest powszechnie dostępny .

Jest dostępny wirtualny napęd wersjach Nero 6 i się nazywa Nero Image Driver, za pomocą którego można stworzyć dwa wirtualne napędy.

Opis programu.

Witam!

Hmm… no popatrz… kurcze, a myślałem, że dopiero Nero 7 ta opcję udostępnia :slight_smile:

No to fajnie, że Nero 6 też ma - całe życie się człowiek uczy :slight_smile:

Co nie zmienia faktu, że Daemon Tools górą :slight_smile:

i kupą syfu. po wersji 4.

Ja korzystam z Alcohola 52% i Virtual Clone Drive i jest narazie dobrze

Ja bym polecała MagicDisk -> emulacja do 15 CD/DVD-ROMów… Prosty i obsługuje wszystkie rodzaje rozszerzeń… Jeszcze mi się nie zdarzyło na nim się zawieść…

Lol, pierwszy raz słysze o czymś takim, zna ktoś może linka do tego?

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=37&id=1832

Witam, :smiley:

moze to pomorze. Jest to przykładowy zrzucik z programu Virtual DEAMON Manager V3.47

84c5677d55e599d2.jpg

Wspominiany progra można pobrać **********

EDIT

Skończ z reklamowaniem swojej strony. Jeśli chcesz podac komuś link, to linkuj bezpośrednio do źródła bez zbędnego zachwalania swojej strony.

Sdar

Alcohol 52% sam korzystam i dobry jest. I za free:D

Jeżeli chodzi o wirtualne napędy to tylko i wyłącznie tak jak napisał:

ja tez korzystam z Deamona i jak najbardziej polecam!

Ja też zainstalowałem deamona…i potem zaczęly sie problemy…nero nie wykrywa mi nagrywarki…

Może wiecie jak ten problem naprawić??

Robiłem wszystko co mo do głowy przychdziło:

reinstalacja nero, odinstlowanie deamona, wgranie nowych sterów ASPI, i nic…

Czasem to się zdarza choć bardzo rzadko… Co nie zmienia faktu, że Daemon jest górą

:!: Może też Alcohol 120%

Absolutnie deamon nie mam z nim żadnego problemu. Za to z alcoholem jest wręcz przeciwnie nie mogłem czasem nim uruchomić jakiś plików albo czegoś a z DT wszystko śmiga aż miło;d