Czy w Nero 6 da się utworzyć wirtualny napęd?
Witam!
Nie, dopiero w wersji 7 dostępna jest ta opcja.
Swoją droga do wirtualnych napędów najlepszy jest Daemon Tools.
Remix - A co myślisz o Alcohol 52%?
Nie jest najgorszy, lecz Deamon Tools jest bardzo prosty w obsłudze i skuteczny.
Pzdr !
Witam!
Daemon Tools nie jest w żadnym stopniu problematyczny i do tego emuluje sporo zabezpieczeń - to naprawdę najlepszy napęd wirtualny.
Jest darmowy do tego, więc nie ma co kombinować i szukać czegoś innego.
Stanowczo stawiam na daemon toolsa, poniewarz jest to najlepszy napęd wirtualny, jest prosty w obsłudze a na dodatek za darmola i jest powszechnie dostępny .
Jest dostępny wirtualny napęd wersjach Nero 6 i się nazywa Nero Image Driver, za pomocą którego można stworzyć dwa wirtualne napędy.
Witam!
Hmm… no popatrz… kurcze, a myślałem, że dopiero Nero 7 ta opcję udostępnia
No to fajnie, że Nero 6 też ma - całe życie się człowiek uczy
Co nie zmienia faktu, że Daemon Tools górą
i kupą syfu. po wersji 4.
Ja korzystam z Alcohola 52% i Virtual Clone Drive i jest narazie dobrze
Ja bym polecała MagicDisk -> emulacja do 15 CD/DVD-ROMów… Prosty i obsługuje wszystkie rodzaje rozszerzeń… Jeszcze mi się nie zdarzyło na nim się zawieść…
Lol, pierwszy raz słysze o czymś takim, zna ktoś może linka do tego?
Witam,
moze to pomorze. Jest to przykładowy zrzucik z programu Virtual DEAMON Manager V3.47
Wspominiany progra można pobrać **********
EDIT
Skończ z reklamowaniem swojej strony. Jeśli chcesz podac komuś link, to linkuj bezpośrednio do źródła bez zbędnego zachwalania swojej strony.
Sdar
Alcohol 52% sam korzystam i dobry jest. I za free:D
Jeżeli chodzi o wirtualne napędy to tylko i wyłącznie tak jak napisał:
ja tez korzystam z Deamona i jak najbardziej polecam!
Ja też zainstalowałem deamona…i potem zaczęly sie problemy…nero nie wykrywa mi nagrywarki…
Może wiecie jak ten problem naprawić??
Robiłem wszystko co mo do głowy przychdziło:
reinstalacja nero, odinstlowanie deamona, wgranie nowych sterów ASPI, i nic…
Czasem to się zdarza choć bardzo rzadko… Co nie zmienia faktu, że Daemon jest górą
:!: Może też Alcohol 120%
Absolutnie deamon nie mam z nim żadnego problemu. Za to z alcoholem jest wręcz przeciwnie nie mogłem czasem nim uruchomić jakiś plików albo czegoś a z DT wszystko śmiga aż miło;d