przepraszam za brak znaków diakrytycznych, ale na co dzień korzystam z języka niemieckiego i w razie potrzeby przełączam na język polski. Niestety wirus zablokował bądź usunął możliwość zmiany języka na polski.
Mój komputer został najprawdopodobniej zainfekowany.
infolo , zapoznaj się, proszę, z tym tematem, a następnie - korzystając z przycisku Edytuj(na dole pierwszego posta po prawej stronie) i opcji Użyj pełnego edytora - popraw tytuł wątku tak, by mówił konkretnie o problemie. Poprawnie zatytułowany wątek zwiększa szansę na uzyskanie szybkiej pomocy.
Dodatkowo na forum używamy polskich znaków diakrytycznych (ą, ć, ę, ń i tak dalej). Proszę - korzystając z przycisku Edytuj(na dole pierwszego posta po prawej stronie) - wyedytować swój post. Zignorowanie tej prośby będzie skutkować przeniesieniem tematu do kosza.
przeskanowałam powyższym programem. Pokazało ze nie ma zagrożeń.
gdy próbuje dostać się do managera zadań przez mój komputer->ppm->właściwości pojawia się na ekranie błąd rundll32.exe i informacja ze wbemprox.dll jest nie ważny
na pasku stanu jednak jest czerwona tarcza z krzyżykiem (sorry, nie wiem jak to się poprawnie nazywa) i gdy to kliknę to przy ochronie wirusowej jest napisane ‘‘nie znaleziono’’. Firewall i updates są aktywne. Poza tym tak jak wyżej napisałam komputer spowolnił i zacina się.
Jeśli chodzi o powyższą instrukcje dodawania języka to mam dodany język polski, natomiast brak ikonki do zmiany języka na pasku stanu. Chyba ze jeszcze inaczej można przełączać język…
a co oznacza to ze gdy próbuje dostać się do managera zadań przez mój komputer->ppm->właściwości pojawia się na ekranie błąd rundll32.exe i informacja ze wbemprox.dll jest nie ważny