Nie wiem, czy redakcja wie, ale praktycznie cały serwer macie zawirusowany. Niemal każdy program ściągany od ponad tygodnia z Waszej strony zawiera wirusa (Finder) Doradzam ostrożność przy pobieraniu czegokolwiek, zanim redakcja nie upora się z problemem.
Zaloguj się przed pobieraniem lub pobieraj z linków bezpośrednich po prawej stronie.
To nie wirus tylko “wkładka reklamowa”. Pobieraj z głową.
Zaręczam ci że nie ma tam ani pół wirusa.
To nie redakcja ma problem, tylko Ty nie potrafisz pobierać bez niechcianych dodatków :)
Jestem zalogowany na swoje konto, pobieram bez menagera, a mimo to wyskakują powiadomienia chrome, że strona została zablokowana, bo zawiera niebezpieczne treści. Widziałem jeden przypadek komputera zainfekowanego tym wirusem, ale niestety nie wiem, czy tam program był pobrany z managerem, czy po zalogowaniu.
Mam tak samo dzisiaj to zauważyłem.
Jakbyście nie wiedzieli menedżer czy czysty plik jest pobierany z tego samego serwera a przez chorą politykę google jak i podstępną politykę ten został zgłoszony jako niebezpieczny. Polecam użyć głowy przy korzystaniu z komputera bo widać że wiele osób nie wie co trzyma na końcu szyji.