przyniosłem z uczelni na penie jakiegoś wirka, który mi zmienił plik autorun.inf:
[AutoRun]
open=Cn911.exe
Shellexecute=Cn911.exe
shell\Auto\command=Cn911.exe
Plik Cn911.exe bez problemu usunąłem, ale nie wiem czy mam usunąć też ten autorun, czy nie spowoduje to faktu, że mi się nie będzie samoczynnie pen otwierał, a jak tak to czy można to jakoś naprawić. To było po pierwsze, po drugie, czy ktoś mógłby zerknąć okiem na logi z mojego kompa i powiedzieć, czy to badziewie mi się do systemu nie wkradło. Z góry bardzo dziękuje. Poniżej zamieszczam logi:
Wpisy usunąłem już po pierwszym skanie, nie mam Spybota, nie chce ostatnio u mnie działać, instaluje się, a potem po odpaleniu nic się nie dzieje, więc go odinstalowałem. Co zrobić z penem ??, i czy komp jest już czysty ??
Plik >>> Zapisz jako >>> Zmień rozszerzenie z TXT na Wszystkie pliki >>> Zapisz pod nazwą FIX.REG >>> kliknij dwa razy na utworzony plik FIX.REG i potwierdź dodanie do rejestru >>> restart.
Użyłem programiku, który po prostu usunął ten plik, i teraz się Pen sam nie włącza, da się to jakoś naprawić ??, poniżej zamieszczam nowy log z Hijacka: