Witam, mam problem z wirusem ogdo który troszkę zrobił bałagan w moim pc, pojawiły się różne dziwne procesy i oraz pliki których ogl na pulpicie nie ma lecz gdy chce wrzucić jakiś plik np tutaj na strone typu .zdj to w momencie wybierania pliku do wrzucenia występują dziwne pliki… poniżej zdjęcia procesów i plików
Pomoże. Na czas instalacji możesz odpiąć drugi dysk. A sam “wirus” szyfruje wszystko jak leci, na wszystkich dyskach jakie znajdzie w komputerze. Również zdalnych (sieciowych).
Pewne pytania jednak i zachowania z Twojej strony są dziwne i tylko tak, z mojej strony z przymrużeniem oka, mogę skomentować.
Logiczne jest, że pobierasz obraz do tej wersji, którą masz kupioną.
Dodatkowo obecna sytuacja faktycznie przypomina upór religijnego fundamentalisty, który nie skorzysta z telefonu bo w świetej księdze nie pozwolono. Windows 7 jest martwy. To trup i im później to zrozumiesz, tym wiecej bedziesz sie męczył.
NIkt juz nie łata tych dziur i, mówiąc wizualnie, do nabierania wody od dwóch miesięcy korzystasz z durszlaka (walczysz z wirusami). Dla mnie to upór dla uporu, za rok dwa i tak będziesz musiał przejść przy modernizacji sprzętu lub gdy przeglądarki przestaną działać, jak na XPku.