Witam. Mam poważny problem z komputerem. A więc zaczne o objawach: Komputer po pewnym czasie działania w Windowsie 7 ultimate zaczął się zawieszać, monitor going to sleep albo restartować (jeszcze 3 dni temu tego problemu nie było),poczym po wejściu w BIOSA niektórych wyrazach i cyfrach w ułamku sekund zmieniają sie litery albo cyfry, takie pulsowanie.Tak samo jest też tuż przed ładowaniem Windowsa, tam gdzie wyskakuje taka tabelka z róznymi danymi i zamiast np.linii tabelki pojawiają sie gwiazdki a w niektórych wyrazach $$, ## itp.A po wejściu do Windowsa nie miałem sterowników do karty graficznej ani monitora,podawał mi domyślny (rozdzielczość była). Po dłuższym wyłączeniu kompa ok.minuty i ponownym właczeniu wszystko było ok przez kilkanaście czasami klikadziesiąt minut (były sterowniki) i znowu trach.Przed chwilą sformatowałem dysk systemowy i ponownie zainstalowałem Windows 7 ultimate ( dobry bo działa na innych kompach) i już pod koniec instalacji podczas wpisywania klucza znowu to samo. HELP!
Nie wiem gdzie może tkwić problem. Proszę Was o pomoc. Mam nadzieje że jak najlepiej opisałem objawy