Wisła Kraków

Polska piłka jest tak skorumpowana, że tylko stworzenie od nowa wszystkich lig mogłoby jej pomóc, tylko tyle, że jest to bez sensu. :frowning:

I tak w to niewierze.

Śmiałem się z tego około 6 minut :stuck_out_tongue:

Majdandla mnie zawsze był słabym bramkarzem.On jest taki pajacem na bramce.Prosze zobaczyc co on robi w tej bramce, wychodzi do piłka po czym jej niełapie a powoli się cofa.Albo jakies dziwne figury geometryczne tworzy.Brakuje mu to co napewno ma Artur Boruc czyli gre na przedpolu oraz pewność interwencji…

To lepiej uwierz… Bo to jest możliwe, nie mówię, że prawdopodobne, ale możliwe.

Rozgrywki mogą zawiesić ale Wiśle i Reprezentacji dadza pograć.

A jeśli o chodzi o nasza skorumpowaną piłke to ja całkowicie wierze panu Dziurowiczowi.Pamiętam jak GKS Katowice przyjechało do Zamościa to coś było słychać że chcieli cos kupić :wink: Tyle tylko że mój klub się nie dał i w tym świetnym meczu było 1:1 ( 6 tysięcy kibiców) i schodzącą drużyne do szatni nosiliśmy wtedy na rekach :smiley:

Jeśli FIFA ma już kogoś zawieszać to tylko reprezentację… Odnośnie rozgrywek klubowych decyzję wyda UEFA.

Jeśli zawieszą i kluby i reprezentację, to będzie to wina pana Listkiewicza, zamiast oczyszczać piłkę z innych, powinien najpierw zacząć od siebie.

z zapasem dwoch bramek wstyd bybyl jakby wisla nie awansowala co prawda powaznej kontuzji nabawil sie blaszczykowski ale nie sadze zeby to bylo jakies wielkie oslabienie mimo iz w krakowie zagral dobrze.

Wszyscy mówią: “Jak nie teraz, to kiedy”?

Jeśli Wisła Kraków nie awansuje to nigdy nie awansujemy.

Za każdy mecz nawet przegrany, zespoły które awansowały do LM dostają powyżej 100000 euro. A ile kasy płynie z biletów na mecze u siebie.

Przypuśćmy taką grupę:

Wisła Kraków

Real Madryt

Juventus Turyn

FC Liverpool

Pieniędzy będzie około 3 mln zł.

I się kupi Edgara Davidsa.

To będzie wielki zastrzyk finansowy dla klubu, zresztą Wisłę stać na coś więcej niż tylko awans, mój kolega ma Wujka Radosława Sobolewskiego.

Skoro w kosza nam nie idzie, w ręczną też nie, w muzyce Polska to żenada, to trzeba coś zrobić w piłce nożną, proponuję wymyślić hymn Idea Ekstraklasy…

Z Wisły Kraków da się wycisnąć wszystko, zresztą przed meczem krakowianie przebywali w ośrodku bionergoterapeutycznym i wpłynęła na nich pozytywna energia, tak mówił trener Jerzy Engel.

Dobrze że marzenia nic nie kosztuja, czy ty myślisz że on bedzie grał w takim klubie jak Wisła i że kupią go za tą kase?

pewnie mnie tu niektórzy zjadą… ale mimo to ze ‘jeszcze’ nie awansowaliśmy, pozwoliłem sobie przeanalizowac wyniki 3 rnd eliminacji jak również przejrzałem wskażnik UEFY co do kazdego klubu i wg moich dywagacji doszło do tego ze Wisła moze zagrać np w takiej grupie: Milan,Chelsea,Rangers albo w takiej: Real M.,JUVE,Schalke ale rownie dobrze moze to być Bayern,Anderlecht,Rosenborg oczywiście teoretycznie trzecia mozliwośc jest najlepsza, no ale to są tylko moje wyliczenia i przypuszczenia… nie musi sie to sprawdzić :slight_smile:

Tomek23 no to masz słaby wzrok bo Majdan bardzo dobrze grał. wogóle mylisz fakty. dr_idea napisał poprawnie :?

ja mówie że wisła awansuje. i mam nadzieje że tak się stanie :slight_smile:

Ale kaszana,Legia znowu sie skaompromitowała tracą bramke w ostatniej akcji meczu :? Wisła Płock też nic nie zadziałała,jedenie Groclin pokazał się z dobrej strony,ale Wisła i Groclin na europejskie puchaty to za mało żeby Polska piłka mogła być lepsza :?

Ja jako wierny fan Wisełki nie od dziś, zdaje sobie sprawę że w Atenach będziej trudniej,że Grecy zagraja lepiej,ale nie wierzę żeby Wisła nie zdołała strzelić co najmniej jedej bramki,a juz na pewno żeby Grecy strzelili ich aż tyle.Jeśli Wisła się skoncentruje(szczególnie obrońcy: Baszczyński,Kłos,Głowacki) to wygramy i awansujemy.Wiele zależy właśnie od obrońców,żebyśmy znów nie stracili bramek w głupich sposób jak to bywało w poprzednich latach…Jednak ja liczę w sukces mojej Wisełki :smiley:

Niestety. Miejmy nadzieje że tak sie nie stanie :?

To się zgadza a nawet z wyliczeń ekspertów może wyjść tych pieniążków troche więcej.

Może za te pieniądze co byśmy dostali z LM starczyóło by na utrzymanie Davisa przez rok ale jestem prawie w 100% przekonany że on by w naszej lidze nie chciał grać.

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … highlight=

Fajnie by było spotkac się z tymi drużynami.

No dzisiaj to chyba bez względu na sympatie klubowe całą Polska trzyma kciuki… thumbup_i.gif

Oj oby ,oby to bedzie feta na 102.Najwazniejszy mecz w klubowej pilce od dawien dawna :spoko:

ps

Legia trzyma kciuki :slight_smile:

No wiadomo kazdy by chcial zeby ktoras z polskich druzyn zaistniala na europejskiej(i nie tylko) arenie. Trzymam kciuki za Wiselke! !!

Obstawiamy wynik,stawiam 2:1 dla wisełki :lol: :lol: :lol:

:zdrowie: