Cześć,
jestem studentem Uniwersytetu Wrocławskiego piszącym aktualnie pracę magisterską na temat wizerunku firmy Intel. Aby mi się udało, potrzebuję Waszej pomocy 
Otóż muszę zebrać ankiety dotyczące właśnie wspomnianej firmy. Ankieta składa się z 10 pytań (+ oczywiście metryczka), co prawda otwartych, ale pojedyncze słowa, skojarzenia, myśli w zupełności wystarczą by odpowiedzieć na każde z nich, zapewniam zatem, że nie powinna ona zabrać dużo czasu, a Wasza pomoc będzie dla mnie nieoceniona 
Jeżeli znacie kogoś, kto także mógłby wypełnić taką ankietę, będę równie ogromnie wdzięczny
za podesłanie im jej 
Raz jeszcze serdeczne podziękowania!
A oto link
http://www.mysurveylab.com/pageTag/SurveyCampaign/cId/a5372ecd03f7ec69470c27e7c74151bb1ee4f80e6/
Trochę dziwna, uBlock / Adblock uniemożliwia głosowanie. OK problem robi wycinanie komunikatów cookies:
@@||cdn.mysurveylab.com/inc.js/min/cookie.js$script,domain=www.mysurveylab.com
Widać optymalizacja - wrzućmy cały javascript w jeden plik, nie ważne że jak się nie załaduje, bo blokuje go około 20 - 40% użytkowników.
Plus brak walidacji czy pola tekstowe na odpowiedzi są wypełnione przy zaznaczeniu tylko tych pojedynczego wyboru na pierwszej karcie z sugerowaną odpowiedzią “nie”, potem można z 2 razy kliknąć dalej i “dziękujemy za ankietę” (nawet jak zaznaczymy, że “znamy”).
Kwestie techniczne to jedno, ale pytania powinien jeszcze raz przemyśleć 
dzięki za uwagę, już poprawiam sugerowaną odpowiedź! 
a co do końca ankiety - przy kliknięciu ‘nie’ ankieta ma się zakończyć 
Zbieranie zakończone. Serdeczne podziękowania dla wszystkich za pomoc!